Hverdagsliv

Mandags-shopping

14. maj 2012

Jeg jubler lidt over de fine nye ting jeg har fået med mig hjem i dag.
Var egentlig taget afsted med det formål at skulle have enten en af de lyse frakker med hjem fra hhv. Cos og Weekday, som jeg skriblede om igår, men begge dele var selvfølgelig ikke til at støve op i min størrelse.
Men på min vej rundt i Weekday så faldt jeg over frakken på de første 2 billeder, og den måtte altså med hjem. Den kommer ikke rigtig til sin ret på billederne, men den er i det lækreste bløde materiale (som slet ikke er så shiny som den ser ud på billedet) og er egentlig lidt en kombi mellem en parka og en trenchcoat. Skal nok lige få taget nogle billederne af den på snarest, så I kan få et ordentligt indtryk af den.
Derudover kom jeg forbi vintage-butikken Episode på Larsbjørnsstræde. Kender I den? Det er jo det vildeste mekka af ALT hvad man tør drømme om af genbrugsfund, men hvor alt det hårde benarbejde med at finde de cool ting allerede er gjort for en, og nu er samlet i en 2-etagers butik. Fantastisk. Og jeg skal da så snart derind igen. 
I Episode fandt jeg den lækreste højtajlede lædernederdel og mine eftersøgte sorte Levi’s 501 shorts. Og så endda til halvdelen af den pris de ellers står til i Urban Outfitters.
Mandagsglæde herfra!
 • Reply
  Betina, Styled Our Way
  14. maj 2012 at 21:35

  Lækker nederdel! Sådan nogle har jeg også god erfaring med at købe i genbrug, og at det så er til billige penge er jo kun et plus.

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  15. maj 2012 at 8:04

  Wow nogle lækre ting du fandt 🙂

  Jeg har besøgt EPISODE i Amsterdam før de åbnede butikken i København, og den er også fuldstændig fantastisk!

 • Reply
  Line S.
  15. maj 2012 at 17:59

  Præcis. De nederdele jeg ellers har haft kig på har ligget på 1000 kr +, og denne måtte jeg kun slippe 240 kr. for. You gotta love genbrug 😉

 • Reply
  Line S.
  15. maj 2012 at 18:00

  Årh, det kunne jeg virkelig godt forestille mig. Tror det bliver en butik der bliver tilføjet den faste 'jeg-skal-lige-ind-og-kigge-runde' 😉

 • Reply
  Betina, Styled Our Way
  15. maj 2012 at 18:05

  Kup! Jeg har selv givet under en halvtreller stykket for mine, men det er også lidt noget andet i provinsen hvor man selv skal gøre det hårde arbejde.

 • Reply
  Line S.
  15. maj 2012 at 20:37

  Amen for fan', en 50'er, dét er jo nærmest tyveri 😉 Er lidt misundelig på folk som har heldet med sig når det kommer til genbrugsshopping i provinsen. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det!

 • Reply
  Betina, Styled Our Way
  17. maj 2012 at 19:22

  Jeg ved ikke hvorfor, men genbrugsbutikkerne i min hjemby er altid spækket med kup, så jeg ender altid med at bruge penge når jeg er ovre og besøge familien.

Kommenter