Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

4. december 2017

Hej venner, så er der mandagspost fra noget, der minder om verdens længste mandag. Vi er lidt hårdt ramt af jetlag, og de sidste to nætter er vi vågnet kl 03, og har ikke kunne sove mere. Og selvom det da er meget hyggeligt, at kunne nå både at se et par afsnit af Designated Survivor på Netflix, lave ferieregnskab og ordne vasketøj, alt sammen inden klokken er 6.30, så kan jeg godt mærke, at det er lidt en udfordring for overskudskontoen, når dagen starter så tidligt, og jeg kæmper lige nu for ikke at falde i søvn med hovedet ned i tastaturet, haha. Jeg har dog besluttet mig for, at prøve at holde mig vågen et par timer endnu, så jeg forhåbentlig kan sove til et mere menneskeligt tidspunkt i morgen, og bloggen bliver derfor min redningskrans til at holde mig vågen. Og hvad er bedre blogbeskæftigelse end at bladre igennem kamerarullen og kigge tilbage på nogle af de rare stunder, som er årsag til hele jetlaget. Den strategi bløder ligesom også lidt op på min utilfreds over at have fået vendt lidt op og ned på døgnrytmen, for vi har i den grad haft den dejligste ferie med så mange fine minder.

img_6263II Verdens bedste rejsemakker, som om nogen passer på mig, når vi begiver os ud på opdagelser. Han fik mig beroliget på sejlturen fra helvede, og han er efterhånden ekspert i at navigere i min flyangst, og kan give mig ro i sindet – og blodet tilbage i mine krampagtigt klemte hænder – når turbulensen bliver for meget af det gode II

vsco-photo-2-4II Prøv lige at se vores strandhytte på Koh Lipe. Med hængekøjer på terrassen og direkte udsigt til det brusende hav. Pænt! II

img_6350II Asian takeaway med alt godt fra Ladies – og Night Street Temple market II

fullsizerenderII Morgen vue på vores andetsidste stop på ferien; Phuket. Vi nåede desværre ikke at opleve noget af byen, da vi var forsinkede på vejen dertil, men en morgen her var nu heller ikke det værste sted at ende II

img_5979

II Feriesættet; frisk kokosnød og bogen Alt det lys vi ikke ser, som jeg endelig fik taget mig sammen til at få gjort færdig. Heldigvis skuffede den ikke, og det er sådan en bog, man har lidt svært ved at lægge fra sig, selv efter sidste side er vendt og fordøjet II

vsco-photo-1-3II Castaway, vores resort på Koh Lipe, havde den hyggeligste gårdhave, hvor både hotelgæster og andre fra øen hang ud med spil, bøger og drinks. Jeg tævede Mads i samtlige spil 500, og med det in mente, stiger begejstringer over resortets lækre terrasse altså lige en tand mere II 

img_6097II Feriepoesi på en strandbar på Koh Lipe ♥ II

img_6375II Den mest fantastiske udsigt over Hong Kong ventede os, som vi takkede af for byen for denne gang og satte kurs mod Stockholm. Er jeg mon den eneste, der altid har travlt med at knipse billeder af pæne lammeskyer og byudsigter, når jeg er ude at flyve? II

img_6451II JulekugleHIMLEN i Det Gamle Apotek’s popup store på Fisketorvet. Alle sagerne var simpelthen så fine, og jeg kunne have købt mig fattig i glitrende julefigurer, hvis ikke det var fordi, budgettet allerede er lidt udfordret ovenpå ferie og de første julegavekøb II

img_6471II Jul på Vesterbro ♥ Stemningen løb lidt af med os, da vi igår skulle vælge størrelse på vores juletræ. Heldigvis har vi højt til loftet, og det er altså lidt sjovere at have et juletræ, der er højere end en selv. Det er rigtig jul, og jeg bliver så glad af, at det store træ nu er det første, der hilser os velkommen, når vi om morgenen træder ned i køkkenet II

    Kommenter