Boligindretning

BOLIGDETALJER DER GØR FORSKEL

5. december 2017

vsco-cam-6

Sponsoreret af Moodings

Jeg må indrømme, at det jeg savnede aller mest, mens vi var på ferie, var vores lejlighed. De faste rammer derhjemme, mine yndlingskroge og al den nips, som gennem tiden er nøje udvalgt, og som hver især er med til at gøre hjem til hjem. Apropos det med de små detaljer, som for mig gør forskellen mellem en bolig og et hjem, så glædede jeg mig også til at komme hjem fra ferie, fordi jeg vidste, at der ventede mig en stor kasse med nogle temmelig lækre sager fra min all-time favorit boligshop moodings. Og selvom vi lørdag aften var ret maste ovenpå den lange rejse hjem, kunne jeg alligevel ikke dy mig for at gå ombord i kassen, som noget af det første, efter vi var landet derhjemme, og jeg har glæder mig til at vise de sager, jeg har klikket hjem.

vsco-cam-5En af de ting, der blandt andet ventede i kassen, var den her flotte petroleumsblå vase fra Hay. Jeg har haft et godt øje til den i noget tid, og da jeg ærligt talt er gået lidt død i de klassiske Lyngby, besluttede jeg mig for, at nu skulle det være. Var lidt i tvivl om jeg skulle gå for den blå eller grønne, men endte i sidste ende med den blå, og det har jeg altså ikke fortrudt, for se lige hvor fint den står med enebærgrene i. Glæder mig også allerede lidt til den til sommer skal fyldes op med vilde markblomster, for det giver altså et lidt andet udtryk med en farvet vase. Den anden vase er også fra Hay, og kan ligeledes købes hos moodings her.

vsco-cam-2 vsco-cam-3Som prikken over i’et i vores soveværelse, har vi (ok, nok mest mig) ledt efter et fint gulvtæppe, især her i de kolde måneder er der nemlig noget særligt ved at sætte fødderne ned på et vamset gulvtæppe som det første om morgenen, og så synes jeg desuden også det tilfører noget ekstra hygge til et rum. Gulvtæpper kan desværre nemt ende med at være en lidt dyrere investering, men jeg ville gerne finde et mere budgetvenligt bud, og blev derfor ret begejstret, da jeg fandt et uldtæppe i den helt rigtige størrelse til bare 695kr fra Bloomingville, som også er et af de mærker, moodings forhandler. Jeg synes, det pynter ret fint i soveværelset, og selvom jeg egentlig synes, vi var kommet ret godt i mål med indretningen af rummet også inden tæppet kom til, så er det ligesom blevet mere fuldendt nu. Meget apropos det der med, at de ofte er i de sidste små detaljer, at den store forskel ligger.

vsco-cam-4Den sidste ting, der ventede i kassen fra moodings, var et eksemplar af de fine duftpinde fra Skandinavisk. Vi er stadig igang med at få de sidste detaljer på plads i vores nyrenoverede badeværelse, og for mig handler det helt klart om, at få fundet de rigtige boligaccessories som kan tilføre et ellers ret kedeligt rum en følelse af hygge og velvære. I et forsøg på netop det, har jeg bag vasken arrangeret en lækker håndsæbe og lotion, begge fra L:A Bruket, som kan købes hos moodings her. Sammen med dem har jeg stillet et fint lille glas, som fungerer perfekt som opbevaring til vatrondeller, og ved siden af dem, et hyggeligt message board, hvor man passende kan skrive søde hilsner til sine toiletgæster. Tavlen, som er fra Designletters, er ligeledes fundet hos moodings, og det samme med bogstaverne, som altså skal købes seperat. Alle tingene er forholdsvis overkommelige køb, som på en nem måde opgraderer dit badeværelse fra bare et praktisk rum til rent faktisk at være en krog af dit hjem, som det er hyggeligt at opholde sig i.

vsco-cam-1Som I forhåbentlig kan fornemme, har moodings enormt mange fine ting at byde på, og størstedelen af mine boligkøb er gennem tiden blevet gjort her, ligesom mange af årets julegaveindkøb også er blevet fundet her. Som en lille decembergode udlodder de faktisk netop nu et gavekort på hele 3000kr, hvis I signer op til deres nyhedsbrev. Jeg er selv trolig modtager af nyhedsbrevet, så jeg er først til at få besked om de rabatkoder og tilbud, som de løbende tilbyder, og så er det heldigvis ikke et af den slags nyhedsbreve, som tikker ind hver og hveranden dag! Hvis jeg var heldig at vinde 3000kr, har jeg stadig et godt øje til det her megaseje sidebord. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her: 

    Kommenter