Det har jeg på

OOTD: LAST HINTS OF SUMMER

7. december 2017

img_6019 img_6022-1 img_6023

II UNIQLO MERINO BLUSE II STORM & MARIE NEDERDEL II ARKET SOKKER II PROENZA SCHOULER TASKE II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II 

Godmorgen! Er jeg den eneste, der er startet nedtællingen til weekenden? Synes godt nok, den her uge har været lang, og det har været lidt hårdere, end jeg regnede med, at omstille mig til hverdagen igen efter ferie, så jeg glæder mig til weekenden sætter ind i morgen. Og indtil da prøver jeg at fylde ventetiden op med hyggelige planer. Mads og jeg har bl.a. snakket om, at tage i biografen efter arbejde for at se Mordet i Orientekspressen. Mon der er nogle af jer, der allerede har set den, og kan anbefale den? Anyway, så længe der er bland selv slik, så skulle jeg nok kunne se gennem fingre med selv en middelmådig film, haha.

Billederne her er de sidste outfitbilleder fra Hong Kong, og herefter lover jeg, at der går lang tid før der igen dukker billeder med bare ben op herinde. Det er simpelthen for usolidarisk med det kolde vintervejr der er over os herhjemme. Mine Nike Air Max 97 sneakers var ikke det eneste garderobekøb, jeg gjorde mig på ferien. Jeg gik nemlig også lidt amok i cashmere og merinoulds bluser i Uniqlo, og den mørkeblå sag her er derfra. Forestiller mig, at jeg kommer til at bo i den, og dens mørkegrå søster, som jeg faktisk sidder i i skrivende stund, de kommende måneder. Det bedste af det hele var, at den kostede under 200kr, hvilket jeg altså synes, er et kup, for en bluse i 100% merinould. 

img_6024

 • Reply
  Michelle
  7. december 2017 at 16:27

  Kan anbefale filmen 😊

  • Reply
   merimeri
   10. december 2017 at 21:49

   Åh det er altså godt at høre! Vi nåede den desværre aldrig i torsdags, men forhåbentlig i næste weekend så

Kommenter