Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER #JULEGAVEEDITION

8. december 2017

julegaveideer

II ULD BARET RALPH LAUREN II SWOON CATHRINE RABEN DAVIDSEN II STRIBET PYJAMAS H&M II BLOMSTRET KJOLE GANNI II ANTI-GRAVITY SPRAY KEVIN MURPHY II BLÅ KOP HAY II TASKE COCCINELLE II SILKE UNDERKJOLE ARKET II PINK STAIRS THE POSTER CLUB II KRUS STUDIO ARHOJ II FARVEDE TALLERKNER HAY II DRIKKEDUNK BKR II SHINE TREATMENT KEVIN MURPHY II BLOMSTRET NEDERDEL NUE NOTES II SIGNATURE PARFUME CHLOE II CAMILLE CLOUDS BREVKASSE LINE KNUTZON II SILKEPYJAMAS H&M II

Min føljeton af fredagsfristelser er tilbage efter at have holdt en lille miniferie. Og i denne uge bliver det med udgangspunkt i mine julegaveønsker, som jeg tænker måske også kan være inspiration til de af jer, der stadig mangler nogle ideer til årets julegaveønskeseddel – eller som inspiration til julegaver til din søster, mor eller veninde. 

I min familie griner vi altid lidt af, hvordan jeg hver eneste fødselsdag og jul kan finde på tonsvis af ønsker, som jeg tilsyneladende ikke kan leve uden, og jeg tror aldrig, at jeg bliver ligesom mine forældre, som år efter år ikke kan finde på andet end par ønsker. Materialismen har sandelig ikke levet forgæves hjemme hos mig, haha. Derfor er tingene i dagens indlæg også bare et udpluk af ønskerne fra min ønskeseddel, men til gengæld står de alle ret højt placeret på årets liste. 

Ønskerne er et godt mix af nyt til garderoben, genopfyldning af skønhedsfavoritter, gode bøger som passende kan gå til juleferien – og det samme gælder en blød pyjamas, som jeg også krydser fingre for, gemmer sig under træet i år. Lidt nye boligsager er der også blevet plads til, og den nye pæne serie af køkkenstel fra Hay må virkelig gerne flytte ind.

Hvad står højest på jeres ønskeseddel i år?

 • Reply
  Nanna L
  8. december 2017 at 10:51

  Jeg har det på præcis samme måde! Kan altid finde på en lang række ønsker både til jul og fødselsdag og bliver helt overvældende glad af at få noget, jeg har ønsket mig 😉 Et år tudede jeg ligefrem af glæde og overvældelse juleaften til min families store fornøjelse, haha!
  I år står praktiske ting som en flot elkedel, en god stegepande og gryder højt på min liste, da jeg skal flytte i januar og trænger til en opgradering på køkkenfronten. Men som altid sørger jeg for også at ønske mig lækre skønhedssager, som jeg ikke lige får købt til mig selv, det er bare så lækkert med lidt forkælelse 🙂

  • Reply
   merimeri
   10. december 2017 at 21:51

   Haha åh det er altså en sjov lille historie Nanna! Godt at høre at ønskesedlen i år er et godt mix af praktiske sager og ultimativ selvforkælelse. Gryder og pander er så rare, ikke selv at skulle ud at køre, men det er nu også rart, hvis der under træet også gemmer sig nogle lidt mere egoistiske pakker 🙈

Kommenter