Hverdagsliv

Ferie tips?

25. juli 2013

Mine ben og jeg tager en uges tid til Nice om 14 dage, men vi er lidt i tvivl om hvad vi skal lave, udover at tage obligatoriske mine-ben-er-ved-vandet-billeder 😉
Har I været der, og har I nogle gode tips til restauranter, butikker eller oplevelser?
Og så lige noget helt andet .. Hvornår læser I primært blogs her i sommerferien? De fleste dage når jeg kun et enkelt indlæg, så vil helst udgive det dér hvor de fleste af jer rent faktisk er der til at læse dem.
 • Reply
  Trine Lykke
  25. juli 2013 at 19:53

  rigtig god tur.
  Jeg har ikke læst blogs de sidste tre uger, så det er nok ikke mig som kan komme med et kvalificeret bud 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  25. juli 2013 at 20:14

  Jeg læser blogs inden jeg går i gang med dagen eller sent om aftenen og det kommer selvfølgelig også helt an på vejret. Nogle dage sidder jeg ikke ved computeren hvis der er godt vejr :-).

  Jeg har selv været i Nice to gange. Deres kæmpe gågade er helt sikkert et besøg hver. Da vi var dernede var vi en tur i Cannes, Saint Tropez og Monaco – vildt lækre byer med en masse ting, der er et besøg hver. Der er vinslotte, vandland, delfin show, aquq park med spækhuggere osv. Nogle af tingene kræver selvfølgelig at man har lejet en bil, men jeg er også en hat til at tage offentlig transport 😉

 • Reply
  Line S.
  26. juli 2013 at 8:33

  Lyder skønt at du sådan har trukket stikket helt ud og har holdt fri fra de sociale medier 🙂

 • Reply
  Line S.
  26. juli 2013 at 8:35

  Tusind tak for dine input Katrine – både til bloglæsning og tips til Nice.
  Har du prøvet at komme til Cannes, Saint Tropez og Monaco ad søvejen? Det overvejer vi nemlig lidt, fordi det skulle være en ret fantastisk sejltur.

Kommenter