Hverdagsliv

A month without shopping / Week 2

15. februar 2014
Min anden uge uden shopping er gået. Endnu engang er det lykkedes at manøvrere uden om fristelserne, men jeg kan godt mærke det bliver sværere. Idag var jeg inde forbi byen for at skulle købe fødselsdagsgaver til min kæreste og lillebror, og det kriblede lidt indeni for at få lov til at gå ind og kigge på alle de fine forårsnyheder som butikkerne lige nu fyldes op med. For ikke at teste min selvdisciplin unødigt holdt jeg mig dog pænt uden for butikkerne, og nøjedes istedet med at svinge dankortet i forbindelse med førnævnte gavekøb. Så langt så godt!

Faktisk har jeg besluttet mig for at forlænge mit shoppestop en smule. Jeg tager nemlig til Paris den 5. marts, og indtil da må jeg ikke shoppe. En måneds shoppestop bliver derfor til 5 uger istedet – måske længere, nu må vi se. 
Én ting i hvert fald sikkert – jeg har virkelig haft godt af udfordringen! Mine tøjkriser er de seneste uger blevet færre og jeg er kommet bredere rundt om min garderobe. To af de ting jeg også netop håbede at opnå med mit shoppestop. Nu håber jeg så bare at shoppestoppet måske også kan gøre min generelle shoppetrang mindre, men dér kan jeg mærke at jeg ikke helt er nået til endnu 😉
 • Reply
  Anonym
  15. februar 2014 at 13:36

  Iiih, altså! Jeg bliver helt inspireret af dine shoppestops-indlæg. Overvejer virkelig selv at prøve kræfter med det, i denne måned rejser jeg til Berlin og næste måned har jeg fødselsdag. Så det må blive en gang i april. Bliv endelig ved med disse posts, vi (jeg) nyder at læse dem 🙂

 • Reply
  Julie
  15. februar 2014 at 14:10

  Godt klaret! Jeg har i dag krydset de fire ugers shoppestop, og jeg er enig i, at det ikke ligefrem bliver nemmere, jo længere tid der går. Jeg har nu to uger tilbage, indtil 1. marts, og dem skal jeg simpelthen klare! Jeg er for stædig til at give op nu 😉

 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  15. februar 2014 at 15:29

  Du er bare så sej! Bliv du bare ved, så er jeg sikker på, du i den sidste ende kan forkæle dig selv med lidt dyrt 🙂 <3

 • Reply
  Ida
  15. februar 2014 at 16:47

  Det er så sejt Line 🙂 Og fedt at du kommer mere rundt om det du har i forvejen. Og rigtig god ide at blive væk fra de fristende tilbud 🙂
  Rigtig meget tillykke til fødselsdags børnene 😀

 • Reply
  Karina
  15. februar 2014 at 17:29

  Ej hvor er det altså sejt gået!

 • Reply
  choosewellbuyfew
  16. februar 2014 at 0:37

  Så bra at det til nå har gått så bra med din shoppestopp! Planlegger du å gjøre det flere ganger i løpet av 2014?

 • Reply
  Michelle
  16. februar 2014 at 12:47

  Hvor er det godt gået! Jeg burde virkelig prøve det 🙂

  http://glassow.com

 • Reply
  Line
  16. februar 2014 at 17:14

  Hvor er jeg glad for det kan inspirere!
  Jeg kan kun anbefale udfordringen med et shoppestop – for mig har det i hvert fald været både sundt og lærerigt. Hvis du bliver enig med dig selv om at prøve det af, så ville jeg da næsten gøre det i næste måned hvor du har fødselsdag? Med udsigt til gaver, så tænker jeg det vil være endnu nemmere at komme igennem et shoppestop 😉

 • Reply
  Line
  16. februar 2014 at 17:15

  Kender godt det med stædigheden. Der går lidt konkurrencementalitet i den ikke? 😉
  Synes det er vildt sejt med dine 6 uger, og jeg tvivler slet ikke på at du nok skal klare det! Jeg hepper i hvert fald med fra sidelinien.

 • Reply
  Line
  16. februar 2014 at 17:15

  Jaaaaa 😉

 • Reply
  Line
  16. februar 2014 at 17:16

  Tak søde. Man finder i hvert fald lyn hurtigt ud af hvad det er for fristelser man skal undgå, for at klare sig igennem!
  Jeg sender dine hilsner videre til fødselsdagsbørnene 😉

 • Reply
  Line
  16. februar 2014 at 17:16

  Jeg er også rigtig glad for at jeg indtil videre er godt på vej mod målet!

 • Reply
  Line
  16. februar 2014 at 17:18

  Jeg regner med at gentage shoppestoppet i juli og i november. Det er måneder hvor der alligevel ikke kommer så meget nyt i butikkerne, så dér tænker jeg fristelserne er nemmere at modstå 😉

 • Reply
  Line
  16. februar 2014 at 17:18

  Det kan i hvert fald absolut anbefales Michelle!

 • Reply
  Lullumut
  17. februar 2014 at 22:58

  Rigtig godt gået 🙂 Jeg nåede selv op på 4 uger, som gik ret nemt pga. travlhed. Har ikke shoppet i lidt over en uge denne gang, og håber jeg kan holde 3 uger endnu. Har nemlig pt. ikke udkig på noget, der ikke kan vente.

 • Reply
  bettina
  1. marts 2014 at 16:15

  Du har helt ret. Første marts er i dag, udfordringen er hermed taget op!

Kommenter