Hverdagsliv

PALE PINK .. MORGENKÅBE?

5. juni 2014
I mandags var jeg sammen med yndlings Simone til launch af Sofies og Camilles sidste kollektioner for Envii. Det var et vældig fint event, med gode snacks (vigtigt) og en milliard mennesker. Der var virkelig mange fine ting, og med en 25% rabat hængende over hovedet, så var det jo nødsaget til at gå galt. Til trods for mange fine fristelser, især denne virkelig seje sweatshirt, så endte jeg dog kun med at tage denne jakkelignende sag med hjem. Min kæreste synes det ligner en morgenkåbe, men er dog gået så langt som til at sige, at det i så fald er en rigtig pæn morgenkåbe .. ahem! Synes farven er virkelig god, og jeg mangler en lang, let jakke her til sommer, så der kan denne meget belejligt passe ind.
Hvad synes I om den?
Jeg er i fuld gang med min eksamen, og skriver og skriver på livet løs, i håb om lige at kunne nå at vende Distortion på Vesterbro senere. Jeg bor midt i festlighederne, så det vil simpelthen være for kedeligt at sidde inde med eksamen, mens festlighederne er i fuld gang lige udenfor. Jeg mangler 4 ud af de 15 sider jeg må skrive, så måske det ikke er helt urealistisk?! Oh well, det kræver selvfølgelig nok at jeg bruger tiden i word istedet for på bloggen 😉  
 • Reply
  High on Fashion
  5. juni 2014 at 12:08

  Den er bare så flot Wayne 🙂 Jeg købte den også der i mandags bare i den mørke udgave og jeg har allerede haft den på flere gange 🙂 God dag til dig søde Line 🙂

 • Reply
  Ganske Enkelt
  5. juni 2014 at 14:26

  "Fine Line" – sikke et lækkert outfit! De der badesandaler havde jeg virkelig ikke regnet med ville fungerer (skeptiker 😉 ), men hvor er de seje i det sæt. Synes det klæder dig med noget kant i form af et par vilde guldsandaler – det kan du virkelig bære!

 • Reply
  Isabella Pernille
  5. juni 2014 at 20:10

  Wow, hvor er den bare lækker. Jeg er SÅ vild med farven! 😀

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  5. juni 2014 at 22:09

  Jeg kiggede også på jakken i år og overvejede stærkt at købe den, men eftersom jeg har købt 4-5 jakker i år, så holdte jeg lige lidt igen, men flot er den virkelig 🙂

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  5. juni 2014 at 23:18

  Nej hvor ser du fin ud! Rigtig pæn kåbe ;)Er helt vild med perleringen, den må jeg altså lige have fingrene i…

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  6. juni 2014 at 7:54

  Hurra for et dejligt miks af lyse nuancer Line! 🙂 Og jakken glæder dig yderst godt!Jeg håber tiden tillod til sjov og ballade igår som kontrast til opgaveskrivningen! Jeg er selv i gang med min eksamensopgave, den første nogensinde på uni! Jeg er derfor en lille smule lost mht. om det er godt nok, det jeg har gang i 🙂

 • Reply
  Line
  6. juni 2014 at 8:00

  Ja tænk at man skulle se mig i et outfit helt uden sort ;)Kender alt for godt det med at man bliver usikkerhed på sin opgave – det mode har jeg nærmest været i konstant de sidste 72 timer. Men jeg kan trøste dig med at opgaven (næsten) altid er bedre end ens egen indre kritiker af og til regner med.

 • Reply
  Line
  6. juni 2014 at 8:00

  Tusind tak Camilla. Og kan kun anbefale ringen. Den følger mig trofast hver dag 🙂

 • Reply
  Line
  6. juni 2014 at 8:01

  Haha nej, 4-5 burde kunne gøre det 😉 Og synes virkelig det er nogle flotte jakker du har fået tilføjet samlingen i år, så er sikker på du sagtens kan være mere end tilfreds med dem du har i forvejen.

 • Reply
  Line
  6. juni 2014 at 8:03

  Det var også farven jeg med det samme faldt for ved den 🙂

 • Reply
  Line
  6. juni 2014 at 8:04

  Ja det kunne jeg læse mig til. Den er simpelthen også så fin i den mørkegrå farve søde Karina.

 • Reply
  Line
  6. juni 2014 at 8:10

  Årh kære Thea, sikke en skøn kommentar. Tak, tak og tusind tak. Jeg er også selv ret overrasket over sandalerne, og hvor anvendelige de faktisk er, til trods for at de er lidt vilde i deres udtryk.

 • Reply
  Colombe de la paix
  6. juni 2014 at 10:35

  Den er super fin! Det er generelt et rigtig fint outfit! :)Kom du afsted? Jeg var afsted og kørte luksusudgaven med asti, somersby og tæppe.

 • Reply
  Line
  16. juni 2014 at 15:58

  Jeg kom heldigvis afsted, og fik nydt nogle timer med godt selskab og god musik, inden jeg tog hjem for at gøre det sidste af opgaven færdig.

Kommenter