Hverdagsliv

SOMMERVENLIG PEPLUM

1. juni 2014
Asos peplum top (here) / H&M; jeans / Isabel Marant boots

Vi ved alle sammen godt at sommer er lig med lidt flere is, lidt flere lækre drinks, lidt flere pølser fra grillen og lidt mindre træning. Og istedet for at gå og have dårlig samvittighed over dét, så skal du bare købe dig en peplum top, så er der aldrig nogen der opdager at bikiniformen måske lader vente lidt på sig 😉

Håber ellers I nyder weekenden derude. Jeg har jo sidste eksamen i næste uge, en 72 timers opgave som jeg får udleveret tirsdag, så jeg har brugt det meste af weekenden på at komme igennem den sidste læsning og få skrevet de sidste noter. Lidt kedelig weekend egentlig, men det må jeg tage revanche for efter min eksamensopgave er afleveret. Forhåbentlig allerede på torsdag, så jeg kan nå at kigge forbi Distortion 😉

Husk i øvrigt at det idag er sidste chance for at deltage i min Essie giveaway her

 • Reply
  Louise
  1. juni 2014 at 9:47

  Pænt! Er du tilfreds med kvaliteten (også efter vask)?

 • Reply
  Ida
  1. juni 2014 at 11:09

  Hahaha det skal jeg huske – jeg elsker is 🙂
  God læselyst sødeste Line. Vi ses i morgen 😀

 • Reply
  Anonym
  1. juni 2014 at 11:35

  Hvor er blusen fin. Hvordan er den i størrelsen?

 • Reply
  sortegrisen
  1. juni 2014 at 12:45

  Hahaha jeg må have fat i en peplum top, hvis ens dårlig samvittighed over for meget sommermad, drinks og andet snask kan forsvinde ;b
  Du ser forresten død godt ud!

  Pernille

 • Reply
  Line
  1. juni 2014 at 14:31

  Haha ja, sådan en top er jo nærmest obligatorisk i garderoben 😉
  Og tusind tak Pernille, skøn kommentar!

 • Reply
  Line
  1. juni 2014 at 14:32

  Så fin! Jeg synes den er lidt til den store side qua det oversize fit. Jeg har i hvert fald taget min i en str mindre end normalt 🙂

 • Reply
  Line
  1. juni 2014 at 14:32

  OGSÅ mig. Så en top der kan dække is-maven er altså et must 😉
  Dét gør, og jeg glæder mig til en hyggelig eftermiddag i dit selskab!

 • Reply
  Line
  1. juni 2014 at 14:34

  Den er endnu ikke blevet vasket, men da den er i polyester, så kunne jeg ikke forestille mig at kvaliteten ville ændre sig ved vask. Det har jeg i hvert fald aldrig oplevet før.

 • Reply
  Mie Dina
  1. juni 2014 at 17:36

  Åh den er flot den peplum top! Og det er forresten nogle drøn gode billeder også! God læselyst, you can do it 🙂

Kommenter