Hverdagsliv

DETAILS LATELY

30. maj 2014

Phew, sådan en omrokering på bloggen ender altid med at være meget mere omfattende (og modarbejdende) end man lige regner med, men jeg er ved at være på plads nu, og mangler bare lige at få rettet billederne til det nye format. Er altid spændt på jeres mening, så håber I synes om det?
Håber I nød jeres fridag igår, og måske ovenikøbet er heldige at have fri idag også? Det har jeg, og udover træning og læsning, så skal jeg mødes med søde Louise og Ida til frokost, som forhåbentlig skal nydes i solen i Kongens Have.
Hav en dejlig dag piger!
 • Reply
  Ida
  30. maj 2014 at 8:08

  Det kender jeg godt, derfor jeg ikke tør kaste mig ud i det, da jeg ikke tror at jeg kan finde ud af det 🙂
  Ja vi ses lige om snart og jeg glæder mig 😀

 • Reply
  Ditte Blog
  30. maj 2014 at 10:10

  Det ser virkelig fint ud! 🙂 Jeg tør slet ikke begynde at kaste mig ud i de sidebars 🙂

 • Reply
  Lullumut
  30. maj 2014 at 10:26

  Det ser så godt ud 🙂 Jeg skal også have lavet lidt om i mine ikoner snart. Lækre detalje billeder! 🙂 Vi ses snart 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  30. maj 2014 at 10:38

  Det ser super fint ud og virker overskueligt, hvilket jo altid er et plus.
  Jeg har også fri i dag – skal ud og løbe om lidt i det fine vejr og senere står den på Samsøe Samsøe-lagersalg og sushi og bobler i aften med tre veninder 🙂

 • Reply
  Line
  30. maj 2014 at 10:39

  Dét lyder som en skøn dag Camilla. Jeg er lige kommet hjem fra min løbetur, og det er vanvittigt varmt, så tag hellere for lidt end for meget tøj på 😉

 • Reply
  Line
  30. maj 2014 at 10:40

  Det er også altid rart med lidt fornyelse 😉 Det gør vi, og jeg glæder mig!

 • Reply
  Line
  30. maj 2014 at 10:41

  Haha kender godt forståelsen, det var også kun fordi jeg blev tvunget til at lave om i mit layout, da hele pludselig var gået i koks. Men når man har tiden til at sætte sig ind i det (eller er stædig nok), så går det egentlig ganske ok, og jeg er blevet rigtig glad for resultatet.

 • Reply
  Line
  30. maj 2014 at 10:42

  Man kan virkelig lære meget fra google, det er i hvert fald den måde jeg er kommet frem til mit på – og hvis man er stædig nok, så kan man sagtens lære det 😉
  Jeg glæder mig også!

 • Reply
  Kathrine Johansen
  30. maj 2014 at 16:52

  Det kender jeg alt for godt! Men sikke et fint outfit 🙂

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Reply
  High on Fashion
  31. maj 2014 at 0:37

  Sååå lækre detaljer søde 😉

Kommenter