Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I NOVEMBER

1. november 2019

Hænderne op, jer der heller ikke kan begribe, at vi nu går ind i årets næstsidste måned? Jeg mener, det har jo lige været sommer, og nu bugner butikkerne allerede med julerier. I et snuptag er 2019 forbi, og vi bevæger os ind i et nyt årti. Ifølge trendforsker Julia Lahme og hendes dygtige hold hos Lahme, bliver de nye 20’ere kendetegnet ved mere sex, større spiritualitet og vigtige problemløsninger, og selvom det ikke lyder helt skævt, har jeg altså ikke travlt med at komme igennem de næste to måneder.

November må gerne strække sig langsomt og sløvt, inden december og tendensen til asen og masen tager over. Og som jeg sidder her og funderer over mine ønsker for den nye måned, der nu ligger foran os, føler jeg mig godt på vej, eftersom programmet for november indtil videre ser ud til at give plads til nærvær og ro. Og ovenpå fem dage i sommerhus zen passer det mig glimrende at fortsætte i det spor. Så her er, hvad jeg vil lave i november.

 • Fortsætte de seneste dages tradition med morgenyoga. Om ikke dagligt, så i hvert fald et par gange om ugen, som supplement til min ugentlige (av) tur i fitness. Jeg har tilmeldt mig online yogauniverset Yogastream, efter at Rockpaperdresses delte en kode, der gav fri adgang til online træning resten af året for 99kr, og desuden har en veninde, der taler godt om det. Nu prøver jeg det af. Der er sekvenser på både 15, 20, 45, 60 og 90 minutter, så noget for ethvert skema, og jeg har fundet flere af mine gamle yndlings instruktører fra Senses derinde, så kvaliteten virker indtil videre høj.
 • Smæske mig i andesteg, når mine forældre inviterer til (en tidlig) Mortens Aften. Ingen laver and, som min mor, og jeg bliver helt sulten bare ved tanken. Udover den gratis mad, vil vi også snylte os til pasning af Nola i et par timer, så Mads og jeg istedet kan smutte i biografen og se Joker. Det er vist på tide.
 • Lancere en vigtig kampagne på mit arbejde, som der er blevet lagt mange timer i de seneste måneder. Jeg glæder mig lige dele til at få den ud over rampen, og til at være på den anden side, hvor der forhåbentlig venter lidt mere tid og overskud til mine øvrige opgaver.
 • Fejre min kære fars 60 års fødselsdag med en stort anlagt fødselsdagsfest for hele familien.
 • Tage forskud på julehyggen med søde mødregruppe-veninder, mænd og børn. 
 • Krydse fingre for at den her smukke, tidløse uldfrakke fra H&M kommer tilbage på lager i min størrelse. Egentlig havde jeg allerede for nogle uger siden besluttet mig for at slå til, men ville vente på, at der kom en rabatkode, så jeg kunne spare lidt på den. I mellemtiden er den selvfølgelig bliver udsolgt, så nu håber jeg bare, at en enkelt kunde i størrelse XS, ender med at fortryde sit køb og sende den retur.
 • Komme til vejs ende med min oktoberlæsning; Vi Kunne Alt af Merete Pryds Helle. Så fin og velskrevet en skildring om omsorgssvigt og et barns ukuelige evne til alligevel at finde et lys i det hele. 
 • Gøre alvor af en stand på Lidkøb; Østerbros loppesupermarked, og forhåbentlig for tjent lidt ind til at forsøde julegavebudgettet i december. 
 • Reply
  Lullumut
  1. november 2019 at 10:05

  Hvor hyggeligt med and 🙂 Min mor har inviteret på tidlig flæskesteg. Det gør hun altid, når hun vil forkæle, og det glæder jeg mig til. I øvrigt er Joker super fed, så glæd jer 🙂

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  1. november 2019 at 11:42

  Man skal bare tage forskud på julehyggen i november, det er også på min liste 😀

 • Reply
  Camilla L
  2. november 2019 at 15:49

  Kommer lige med en helt anden ting; Var det den her nederdel du har fra APC? https://www.apc.fr/wwuk/women/new-arrivals/shanya-skirt-codea-f06253.html#Dark%20beige~34&231

  • Reply
   merimeri
   18. november 2019 at 12:38

   Åh undskyld det alt for langsomme svar her Camilla. Men ja, det er den nederdel, jeg har 🙂

Kommenter