Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

24. maj 2020

Det er alt andet end min hensigt, at opdateringerne herinde ikke er så flittige for tiden. Kun at udkomme med ugens to faste indlæg; kalenderkig og små glimt fra ugen der gik, er ikke optimalt og jeg vil gerne dele mere ud end det. I denne uge ramte jeg blot en mur efter endnu en forgæves dag på sommerhusjagt, og jeg har haft svært ved at hive mig selv op. Det skal der selvfølgelig også være plads til i perioder, men det fordrer sjældent noget godt for mig at dvæle ved det, der ikke dur, så som weekenden nu lakker mod enden, har jeg givet mig selv et løfte om, at der skal et mere positivt spin på næste uge. Med mere tid til mig og mine projekter. Til det der gør mig glad og giver energi.

Heldigvis er min søndagstradition om at dvæle ved nogle af ugens rare ting et godt sted at starte, og selvom jeg har følt mig lidt underdrejet de fleste dage, vidner kamerarullen heldigvis også om, at der har været små glimt af lykke ind imellem.

Dem vil jeg håbe på endnu flere af i næste uge, og jeg vil gøre mig umage med at værne om dem!

II Som glæden over friskpresset grapejuice, danske sommerbær på min morgenmad og duften af syrener fra mine forældres have II

II Otte måneder skulle der gå mellem mine frisørbesøg, men i mandags var det endelig tid, og åh hvilken glæde. Det gør jo en verden til forskel for selvfølelsen, når man er frisk på vej fra frisørstolen, og jeg fejrede – naturligvis – med en selfie. Jeg bliver i øvrigt klippet hos Kimoli på Vesterbrogade, de seneste gange hos Christina og inden da hos Trine, og jeg er aldrig gået andet end glad og tilfreds derfra II

II Verdens smukkeste spejl er langt om længe kommet op at hænge i soveværelset. Bare fem måneder efter at jeg klikkede det hjem. Hele ventetiden værd og jeg elsker den sjæl, det nu tilfører rummet II

II Loppesæsonen er langt om længe igang igen, og Mads og jeg har i dag brugt en formiddagsstund på at fristes af pæne sager til det sommerhus, vi endnu ikke har. Jeg har virkelig savnet følelsen af at dykke ned i en tidslomme på den måde. Mon I kan gætte om kanden her kom med hjem eller ej? II

II Nola og veninde Hannah ♥ Født ind i mødregruppen sammen, heldige at gå på samme vuggestue-stue og med forældre vi holder uendeligt meget af at bruge tid sammen med. Jeg håber venindeglæden holder ved! II

II Spæd sommerlykke. Med is fra Anker og lunende sol i ansigtet. Den håber jeg snart kommer igen, og gerne for mere end et flygtigt øjeblik. Den her ruskeweekend har da mest af alt føltes som vådt efterår, og dét er jeg altså ikke klar til endnu! II

    Kommenter