Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

10. januar 2017

Ovenpå noget der minder om verdens bedste (og tiltrængte) weekend, føles det godt at være igang med hverdagen igen. Denne uge byder på en masse rare aftaler men samtidig også et bevidst valg om nogle dage uden planer, hvor jeg kan slappe af og gøre noget godt for mig selv, hvilket passer mit januarhumør helt perfekt. Inden jeg for alvor kaster mig over en ny uge, vil jeg dog lige dele nogle af sidste uges rarheder.

img_0234II Mandag den 2. januar var en tarvelig størrelse, men jeg startede arbejdsdagen med disse vise ord fra min dørmåtte og mindede mig selv om, at på sådan en dag skal vi huske os selv på, at vi ser godt ud – og så være lidt ekstra rundhåndet med komplimenterne. De er så rare at give og få II

img_0281II Glæden ved de små ting. Fx dette perfekte gulv i butikken Concil på Frederiksberg II

img_0312II I weekenden fik jeg endnu engang tid at slå vejen forbi 42raw og startede således lørdagen med byens bedste acai bowl II

img_0304II Lørdag aften havde jeg inviteret mine kolleger Maj og Christina på syndig pasta og i selskab med rigelige mængder vin og gin&tonic, kunne jeg ikke have kommet i tanke om en bedre måde at bruge aftenen på II

img_0288II Søndag var jeg således også lidt sløv og brugte det meste af formiddagen på at hygge med god morgenmad .. II

img_0295II .. iført blød morgenkåbe og vamsede sutsko. Perfekt søndag II

img_0309II Dyner i sofaen, X-factor, varm kakao med flødeskum og cheesecake. Behøver jeg sige hvor begejstret jeg var lige i dette øjeblik? II

 • Reply
  Gustavo Woltmann
  11. januar 2017 at 7:35

  Jeg kan rigtig godt lide dørmåtten. Hvor har du købt den henne?

  Gustavo Woltmann

  • Reply
   merimeri
   11. januar 2017 at 14:50

   Den er altså også lidt fin. Desværre er det en gammel en fra H&M Home, så den er ikke lige til at opstøve længere 🙁

 • Reply
  Betina
  11. januar 2017 at 9:41

  Din morgenkåbe ser virkelig rar ud – hvor er den fra? 🙂

Kommenter