Det har jeg på

WEEKENDPLANER, LEOPRIKKER OG TØJBUDGET

8. januar 2017

p1070033 p1070064II H&M FRAKKE II COS ULDBLUSE II GANNI NEDERDEL (LINK HER) II TRINE TUXEN HALSKÆDE (LINK HER) II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER) II OTHER STORIES STØVLER (LINK HER)

Åh weekend, du er god for mig. Ovenpå en uge, der føles som den længste nogensinde, var weekenden i den grad tiltrængt og jeg har fyldt den op med lige dele gode planer og afslapning, og satser på, at det får energiniveauet tilbage i top til en ny uge starter i morgen. Fredag snuppede jeg et par øl med nogle kolleger efter arbejde, inden jeg skulle mødes med mine veninder Sarah og Pernille til risotto og fredagsvin. Bedste start på weekenden! Lørdag startede jeg dagen med morgenmad på 42raw, hvis morgenmadsbowls er så dødlækre, at jeg ville ønske at jeg kunne spise dem hver dag. Resten af dagen gik med lidt praktiske gøremål; rengøring, tøjvask og indkøb, inden jeg fik to kolleger til middag. Og vin. Og drinks. Således starter søndagen i lavt tempo. Jeg er stadig i morgenkåbe og sutsko, og skal beslutte mig for, om jeg vil smutte hen og få dagens træning overstået … eller om jeg bare skal bruge resten af eftermiddagen i morgenkåbe, inden en middagsaftale i aften kræver, at jeg kommer i noget ordentligt tøj. Kan I også høre, hvor tillokkende sidste scenarie lyder? 

Billederne her er fra igår og er første gang jeg fik foreviget mit outfit med mine nye leopardnederdel fra Ganni, som jeg slog til på, da jeg fandt en rabatkode til Boozt, der kunne give 20% rabat. Koden ser stadig ud til at gælde, så skulle du være fristet af lidt søndagsshopping, så kan du gøre det med 20% rabat med koden WT56NJT, som gælder ved køb over 999kr. 

Min veninde Pernille sagde i fredags at hun savnede de indlæg, hvor jeg gør status på mit tøjbudget og garderobeindkøb for at give et indblik i, hvordan mit tøjforbrug egentlig ser ud. Hos mange bloggere kan man ofte få det indtryk, at de har nyt tøj på hver dag og selvom det med stor sandsynlighed ikke er tilfældet, så kan det som læser ofte være lidt svært at gennemskue, hvor meget nyt, der egentlig kommer med hjem i løbet af en måned.
Jeg laver ikke shopperegnskab længere, mest af alt fordi jeg med fuldtidsarbejde ikke har samme behov for det, men for overblikkets skyld, kunne det måske være meget interessant at begynde på det igen. Er det noget I kunne tænke jer at læse med om, for at give et bedre indblik i, hvor meget og hvad jeg rent faktisk shopper, og hvordan jeg prøver at balancere mit forbrug?

p1070053

 • Reply
  Lullumut
  8. januar 2017 at 18:33

  Så smuk nederdel ☺ Og ja, jeg savner det også, så skriv endelig om det. Synes det er sundt med budget, selv jeg har arbejdet på fuld tid siden 2008 ☺ Av, føler mig gammel..

  • Reply
   merimeri
   10. januar 2017 at 16:07

   Haha såvidt jeg husker er du da kun et par år ældre end mig, så mon ikke det nærmere er et spørgsmål om, at du har været lidt hurtigere til at blive færdiguddannet 😉 Men glad for at høre, at den type indlæg stadig har interesse, det vil jeg helt sikkert begynde på igen så. Er dog lidt spændt på, hvad regnskabet kommer til at afsløre 😉

 • Reply
  Cecilie
  8. januar 2017 at 18:53

  Jeg siger også ja tak 🙂 Med dårligt betalt fuldtidsjob, der alligevel kræver ret pæn garderobe, vil jeg meget gerne inspireres til at tænke lidt mere over mit forbrug.

  KH. Cecilie

  • Reply
   merimeri
   10. januar 2017 at 16:09

   Herligt Cecilie, jeg lover hermed at indføre kategorien igen, og håber, det kan give anledning til inspiration til at få mest muligt ud af garderoben 🙂

 • Reply
  Ditte
  8. januar 2017 at 20:01

  Haha, jeg har forsøgt at undgå at købe den nederdel hele dagen. Har endda været i Envii og Vero Moda for at finde et billigere alternativ.
  Men altså nu fristede du jo helt vildt ved at være så pæn i den. Så nu er den klikket hjem 😉

  • Reply
   merimeri
   10. januar 2017 at 16:07

   Haha, ups! Men er sikker på du bliver vældig glad for den søde Ditte, det er jeg i hvert fald!

 • Reply
  Marie
  10. januar 2017 at 11:37

  Jeg elsker din stil. Det ville være fantastisk at få mere inspiration 😉

  • Reply
   merimeri
   10. januar 2017 at 16:09

   Hvor er du sød Marie, tusind tak for din rare kommentar! Jeg har hermed besluttet mig for at genindføre kategorien, så jeg håber, at det kan give anledning til lidt inspirerende læsning 🙂

 • Reply
  Ida
  10. januar 2017 at 19:11

  Ej den nederdel er så flot! Jeg har lige købt en leo silkeskjorte, og alligvel er det som om den her nederdel er præcis det jeg står og mangler. Ha ha 😉

  Syntes det med tøj budget lyder virkelig spændende og uden tvivl noget jeg ville elske at følge med i!

  • Reply
   merimeri
   11. januar 2017 at 14:49

   Dén følelse kender jeg godt 😉
   Herligt Ida, det er jeg glad for at høre. Første indlæg i kategorien kommer op i aften. Og jeg kan allerede nu afsløre, at jeg faktisk blev lidt overrasket over hvad min decembershopping er løbet op i, så jeg tror også, det bliver en meget sund øvelse for mig at lave disse indlæg!

Kommenter