I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: DECEMBERSHOPPING

11. januar 2017

decembershoppingII 1 H&M VELOURKJOLE (LINK HER) II 2 OTHER STORIES T-SHIRT (LINK HER) II 3 OTHER STORIES GLIMMER SANDALER (LINK HER) II 4 H&M LAKNEDERDEL (LINK HER) II 5  WEEKDAY JEANS (LINK HER) II 6 SAMSØE SAMSØE BUKSER (LINK HER) II 7 OTHER STORIES STØVLER (LINK HER) II 8 CUSTOMMADE SILKETOP (LINK HER) II 9 GANNI LEOPARD NEDERDEL (LINK HER) II

Der var bred enighed om, at I gerne ville have genindført indlæggene med mit garderoberegnskab, og jeg synes egentlig også, det er ret interessant at holde lidt øje med udviklingen i mine køb, så nu prøver vi igen. Som I måske så på min instagram story, så fik jeg startet op på regnskabet igår. Og resultatet viste sig faktisk at være lidt af en .. overraskelse. For nok vidste jeg godt, at jeg havde fået købt en masse gode ting i December, men må indrømme, at jeg ikke havde regnet med, at det totale shoppebeløb var så højt som det var. 5103kr har jeg shoppet for i december, og for det beløb har jeg fået ovenstående ni ting. Alle er de blevet brugt flittigt den seneste måned, så på den måde har det hele vist sig som gode køb … men, selvom jeg forleden skrev, at jeg ikke som sådan har noget shoppebudget længere, så er +5000kr på shopping alligevel mere end hvad jeg vil være bekendt at bruge og de kommende måneder vil jeg derfor prøve at være lidt mere fokuseret på mine køb fremfor blot at give efter – hvor god en basistilføjelse det end er 😉

Lige nu har jeg kun to ting stående på min ønskeseddel, så det burde være muligt at mindske shoppingen lidt, selvom begge ønsker er af den lidt dyrere slags; læderleggings fra Day og klassiske sorte støvler med høj hæl, som jeg også mangler i garderoben. Ingen af dem er dog køb jeg behøver forhaste, så jeg venter lige lidt … og sørger for at glæde mig over alle mine decemberkøb!

 • Reply
  Ida
  12. januar 2017 at 9:20

  Ok, 5000,- er ret mange penge på en måned, men det er altså også nogle virkelig fine ting du har fået dig 😀

  • Reply
   merimeri
   12. januar 2017 at 15:11

   Det siger jeg også til mig selv for trods alt er retfærdiggøre det store beløb en smule 😉 Det vigtigste er jo i sidste ende at alle køb bliver brugt flittigt, for så har de om ikke andet været pengene værd!

Kommenter