I garderoben

7 PÆNE EFTERÅRS- OG VINTERJAKKER

26. oktober 2021

Efteråret rusker udenfor og om vi vil det eller ej, er det for alvor tid at finde det varme overtøj frem. Jeg har for år tilbage besluttet, at jeg mindst skal have en håndfuld overtøj at vælge imellem til efterårs- og vintermånederne, fordi det er så stor en del af ens outfit, mens det er koldt udenfor. Jeg går simpelthen træt i min garderobe, hvis jeg efteråret og vinteren igennem har det samme overtøj på hver dag. Således har jeg efterhånden en fin samling af lune jakker og frakker, som det hvert år glæder mig at finde frem i garderoben, når sæsonen nærmer sig. Og jeg kan altid finde plads til en mere.

Derfor har jeg luret lidt hos nogle af mine favorit webshops for at se hvilke klassiske jakker og frakker, denne sæson byder på, og jeg har allerede fundet en god stak favoritter. Tænkte jeg ville dele, hvis nu nogle af jer også er på jakkejagt. Især den lange navy uldfrakke fra &Other Stories har jeg et godt øje til, og pønser på om den skal være årets tilføjelse til samlingen.

Reklamelinks:

 1. Navy uldfrakke fra &Other Stories
 2. Kort dunjakke med hætte fra H&M
 3. Kort uldjakke i genbrugt uld fra Arket
 4. Klassisk lang uldfrakke i genbrugt uld fra &Other Stories
 5. Lys lang uldfrakke i certificeret RWS uld fra &Other Stories
 6. Navy oversized uldblazer fra H&M
 7. Ternet skjortejakke i uld og alpaca fra &Other Stories

 • Reply
  Michaela
  27. oktober 2021 at 8:47

  Virkelig mange fine jakker/frakker😊 Og hvor har du ret i, at vintersæsonen bliver lidt “tøj-trist”, hvis man ikke har nogle frakker at skifte mellem. Jeg har selv købt en ny uldfrakke til denne sæson⭐️

  • Reply
   Line Schjelde
   27. oktober 2021 at 22:25

   Rart at høre jeg ikke er ene om at have det sådan! Del endelig hvilken fin uldfrakke du er endt med 😍

 • Reply
  Michaela
  28. oktober 2021 at 10:24

  Jeg endte faktisk med at finde en brugt/ny fra Other Stories på Trendsales😉

  • Reply
   Line Schjelde
   9. november 2021 at 9:16

   Åh men det er da bare endnu bedre at kunne forlænge levetiden på en frakke, som en anden var træt af!

Kommenter