Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

25. oktober 2021
II Solskinseftermiddage med hende her på legeplads, mens Evi slumrede i barnevognen. Det var min helt store sorg, som jeg blev mor til to; tosomheden med Nola, der ikke længere ville være. Heldigvis er sorgen blevet mindre og mindre som tiden er gået, og jeg synes virkelig vi har fundet en god balance i, at jeg også kan lave nogle ting alene med Nola, enten mens Evi sover eller mens Mads hygger med hende. Den tid er guld værd! II

Ovenpå en uendeligt rar weekend, i hvert fald for vores vedkommende – forhåbentlig også for din? – ruller hverdagen igen, og heldigvis er Evi og jeg kommet godt fra land. Med en god formiddagslur for hendes vedkommende og en effektiv lurpause for mit. Således starter jeg ikke ugen ud med en masse hængepartier, og det er virkelig en rar fornemmelse, når det sker.


Nu sover Evi middagslur, og jeg har fundet en solskinsplet udenfor, hvor jeg har slået mig ned med en kop te og en ostemad, mens jeg skribler på dette indlæg. Lille lykkestund! Inden alt for længe kommer Mads og Nola hjem, og så skal vi skyde en kampagne til mit samarbejde med HelloFresh, inden alle aftenrutinerne sætter ind. Jo, hverdagen er ikke det værste vi har!

II Månemorgener. Dem synes jeg altid der er ét eller andet magisk over II
II Første frokost uden baby at forholde mig til. Fejrede med et betragetligt glas vin, verdens bedste croque madame hos Je t’aime og fremragende selskab af min veninde Sine II
II I tre år har vi samsovet med Nola, og jeg har stornydt det. Således har jeg ikke haft travlt med at lokke hende i retning af eget værelse, og både Mads og jeg har været enige om at tage det helt og holdent i Nolas tempo. Når hun var klar, var vi klar. Og det var hun så fredag aften, hvor hun stålfast bedyrede, at hun gerne ville sove på eget værelse nu. Som sagt så gjort, og som det første lørdag morgen flyttede vi derfor hendes seng ind på børneværelset, og fik indrettet en hyggelig sovekrog. Det var med en god portion vemod for mit vedkommende, men heldigvis er Nola ikke helt færdig med at sove i smørklatten inde hos os. For selvom hun uden problemer falder i søvn på eget værelse og sover de første 3-4 timer derinde, kommer hun stadig ind til os i løbet af natten, og der er altså ikke noget bedre end at vågne op tæt omslynget af hende om morgenen ♥ II
II Sidste uge var virkelig god på stunder der var alt andet end leverpostejshverdag. Som denne frokoststund med Mads på Esmee i fredags. Hvilken måde at indvie weekenden på!
II Jeg er virkelig ikke særlig god til at prioritere mig selv, hvis det betyder at tiden går fra børnene. Men det gør mig godt, når jeg gør det, og således fik jeg taget tilløb til at komme afsted og træne en eftermiddag i sidste uge, hvor Mads var hjemme til at have begge børn. Og jeg var så fuld af energi bagefter, at jeg håber, at det kan blive en tilbagevendende ting. Evi er heldigvis også nu ved at have en størrelse, hvor Mads bedre kan tage lidt fra med hende, fordi hun efterhånden er tryg ved mere og mere rigtig mad og ikke kun min mælk II
II Bedste måde at starte weekenden på; i selskab af søde venner til både store og små II
II Åh en rar søndagsstund det her var. Med sovende baby, skærmunderholdt treårig, varm kakao og uforstyrret avistid til mig II
 • Reply
  VenterpaavinBlog
  25. oktober 2021 at 16:04

  Ej altså, de madder der, er bare ren Paris💓.

  • Reply
   Line Schjelde
   27. oktober 2021 at 22:24

   Ja er de ikke? Synes også Je t’aime lykkes med virkelig fin fransk vibe på den front!

Kommenter