Ting jeg kan li'

11 RARE SAGER TIL DIT EFTERÅR

21. oktober 2021

Sikke et efterårsvejr dagen i dag er startet med. Det dufter af indehygge, stearinlys, og et eller andet mundgodt at se frem til. Så er spørgsmålet bare, om jeg orker endnu en tur ud i den silende regn, eller om det mundgode skal blive ved tanken. Til en start har jeg sat mig til ret i sofaen med uldstrømperne trukket godt op, Kings of Convenience sender bløde toner ud af højtaleren og jeg har en kop te der står og trækker. Dagens hjemmekontor er så langt så godt mere end godkendt, og det eneste der er tilbage at ønske, er at Evi sover en af hendes gode lure.

Jeg har nemlig lagt an til at dele en ordentlig bunke rare efterårssager, som måske også kan gøre noget godt for dit efterårshumør?

Reklamelinks:

 1. Cashmere hue fra Lalaby
 2. Oversized cashmere rullekrave fra Arket
 3. Gummistøvler i genbrugsgummi fra Ganni (har selv netop klikket disse hjem. Føles passende med regnen silende udenfor)
 4. Strømper i genbrugt cashmere fra Arket
 5. Skulpturel vase fra Ferm Living
 6. Skønne verden hvor er du af Sally Rooney (kæmpe tip om hyggelig efterårslæsning)
 7. Facial oil til tør og sensitiv hud fra Clarins
 8. Dunjakke med upcyclede dun fra Arket (min vinterjakke fra sidste år er online igen, og den får mine varmeste anbefalinger. Så varm og rar)
 9. Økologisk grøn te fra Emeyu (min yndlings)
 10. Pyjamas i GOTS certificeret bomuld fra Lalaby
 11. Konkylie kop fra Christina Iversen Studio (forestiller mig førnævnte yndlings te smager særligt godt i denne smukke kop)

  Kommenter