Ting jeg kan li'

BEDSTE FUND TIL UTILITY GARDEROBEN

19. marts 2019

II ARKET TRENCHCOAT II ZARA LEOPARD SANDALER II H&M NEDERDEL MED BINDEBÅND II H&MVIDE BUKSER II VERO MODA SKJORTEKJOLE II &OTHER STORIES SKJORTE II ZARA SANDALER MED REMME II H&M SLÅ-OM-STRIK II H&M KJOLE MED BÆLTE II WEEKDAY ORANGE NEDERDEL II ZARA CHUNKY SANDALER  II H&M STRIKKEDE BUKSER II &OTHER STORIES POLO II WEEKDAY NEDERDEL II ZARA SANDALER II WEEKDAY BADEDRAGT II 

Jeg er helt på linje med tidens utility trend, og drømmer om at finde min indre Indiana Jones frem denne sæson. Synes de afdæmpede jordfarver er så fine, også til os med lys hud, og jeg skal klart have føjet noget mere fra den farvepalette til garderoben den kommende tid.

Til en start har jeg støvsuget nogle af mine favorit shops for pæne utility fund, og som I nok kan se greb favoritterne lidt om sig. Der er ualmindeligt mange fine sager at komme efter, og til ganske overkommelige penge.

Trenchcoaten fra Arket har jeg planer om at nå ind forbi og prøve i eftermiddag sammen med de her jeans. Og så gad jeg også godt kigge nærmere på de vide bukser og nederdelen med bindebånd fra H&M. En lang skjortekjole skal jeg helt bestemt have investeret i, og den med bælte i taljen, også fra H&M, er altså pæn. 

 

    Kommenter