Hverdagsliv

FREDAGSPOST

22. marts 2019

Hej venner, så er denne uges fredagspost landet. Hvad er status på weekendbarometeret? Er I klar til at kalde den, eller er der lige en håndfuld deadlines på arbejde eller studiet, som lige skal tjekkes af først? Jeg er ved at være der. Har overstået min fredagstræning, indbakken er i bund, og jeg mangler bare lige en enkelt blogdeadline, der skal klares inden søndag. Og så er det weekend. Denne gang er jeg ret sikker på, at der står fredagssnolder og X-Factor på spisesedlen, og at der ikke lige kommet et frieri ind fra højre.

I morgen kører fødselsdagsbussen igen, og vi sætter endnu engang kursen sydover, hvor det nu er blevet min kære morfars tur til at blive fødselsdagsfejret. Vi kører dog tilbage til byen efter fødselsdagen, så ikke weekenden i København helt forsvinder mellem hænderne på os. Søndag skal jeg ses med en veninde, og derudover håber jeg at finde tid at snøre løbeskoene og få løbet en tur. Drømmer lidt om snart at kunne løbe en 5 kilometer uden pauser (og sidestik, ahem), og det mål er nok nemmere nået, hvis jeg rent faktisk får løbet lidt i ny og næ. Weekendvejret ser ikke lovende ud, så jeg gør mig ikke de store forhåbninger om lange trilleture med barnevognen out and about, istedet bliver det nok nærmere hjemlig indendørshygge, der kommer til at fylde hullerne mellem deciderede weekendplaner. Et afsnit af Badehoteller hér, og en tøjvask dér.

Og ellers har jeg traditionen tro fundet lidt anbefalinger til weeekendprogrammet frem.

    Kommenter