Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

30. august 2022
II Mini me og mimmi (Nolas kaldenavn til mig) på tur. Hendes alder lige nu er så fin, så meget eftertænksomhed og anledning til lange snakke om, hvordan verden hænger sammen. Bevares, man skal være klædt på til de snakke, for Nola accepterer ikke et “det ved jeg ikke”, og det er ofte en balanceakt imellem at sige nok og ikke sige for meget, for verden i dens fulde omfang er stadig en mundfuld at kapere, når man blot er fire år. Men jeg elsker hendes videbegær, og jeg håber sådan at hendes nysgerrighed og iver efter at forstå ting, hun endnu ikke har lært om, aldrig stopper! II

Med fare for at mit hovmod her kommer tilbage i hovedet på mig som en boomerang, så synes jeg virkelig vi er landet et godt sted i hverdagen ovenpå sommeren. Med overskud og tid til at værne om de ting, vi holder af. Jeg er kommet ind i en god rytme med at træne 2-3 gange om ugen, som virkelig gør mig godt, og så giver mine mange hjemmearbejdsdage mig en ro til at klare fx vasketøj og indkøb i frokostpausen, så eftermiddagene med to (til tider trætte) børn ikke skal gå med det. Så der hersker en sjælden ro herhjemme, og jeg prøver at suge den til mig, alt hvad jeg kan, til når vindene igen blæser i en anden retning. Og det kommer de uden tvivl til! Men indtil da, viva la hverdag!

II Som sommeren går på hæld og man så småt kan mærke skiftet i vejret, der suger jeg altså enhver anledning til at spise under en blå himmel til mig. Sådan en frokoststund her i solen giver præcis den genopladning jeg trænger inden eftermiddagens arbejde II
II Apropos efteråret på vej. Den her smukke sensommerbuket får mig til at glæde mig til alle de gyldne farver, der venter. Jeg elsker sommeren, men jeg elsker det tidlige efterår lige en my mere II
II Om 10 dage tager vi til Mallorca. Og jeg forestiller mig lidt, at det må blive enden på vores yderst omsiggribende is-diæt dene sommer. Omend jeg kommer til at savne den ugentlige (plus et par mere … ) zuppa inglese fra Siciliansk Is II
II Det var ikke alt sammen sommer og sol i sidste uge. Det regnede også en hel søndag. Hvilket jeg straks konverterede til en anledning til min yndlings efterårs-drik; varm chokolade. I øvrigt en glimrende anledning til at lokke barnet med ud i regnen. Som et lille lokaltip så laver Kaffe & Vinyl på Skydebanegade en virkelig habil varm chokolade II
II Kærlighedsspise! Nola meldte straks, at det var verdens bedste pasta, så jeg tør godt kalde at min spaghetti carbonara er en fuldtræffer II
II Mads’ forældre er for nyligt flyttet til Gilleleje og som vi besøgte dem i weekenden fik vi anledning til vel sagtens sommerens sidste dyp i de danske farvande. Det har virkelig været en god badesæson herhjemme i år! II

    Kommenter