Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

23. august 2022
II Med to bryllupper og en stor fødselsdagsfest i bogen denne sommer, har Mads og jeg haft god anledning til at tage pænt tøj på, gøre lidt ud af os selv og nyde en rigtig voksenaften sammen. Og det har virkelig gjort os godt. Helt vemodig er jeg over, at festsæsonen for vores vedkommende lader til at være forbi for i år, med ingen andre store fester i kalenderen. Endnu. Mangler i et par gæster, så inviterer I bare. Vi lover at gøre os umage 😉 II

Sjældent har jeg haft flere ferieblues end da sidste uge gik på hæld. For det har i sandhed været en af de helt gode. Jeg havde jo en uges ekstra betalt ferie fra job, en uge jeg udnyttede til blot at gøre gode ting for mig selv. Træning, god tid til at nusse rundt derhjemme, hængepartier i flæng der blev fulgt til dørs, frokoststunder i solen i selskab af en bog. Det har været så uendeligt rart og helt enormt tiltrængt. Helt uden jeg vidste det. Når alt kommer til alt har de fleste forældre til hjemmeboende børn det nok med at tilsidesætte sig selv i større eller mindre grad hver dag, og selvom man glædeligt gør det, slider det også på overskuddet, også mere end man måske lige lader sig mærke med. Det tage tage den her tid, hvor jeg kun havde mig selv og min egen agenda at forholde mig til, har fyldt mig godt og grundigt op på egenomsorgen og det under jeg alle forældre at gøre. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang, at jeg gør det! 

Ferieblues til trods er jeg således godt ladet op til en ny uge, og jeg glæder mig til at se, hvad den fører med sig. Håber også, at I er kommet godt fra start!

II Efter et laaaaaangt tilløb gjorde jeg i fredags kort proces og pillede vores ellers ikoniske billedvæg ned. Jeg trængte – bogstaveligt talt – til at vaske tavlen ren og få et luftigere og roligere udtryk. Og med det samme billedvæggen var taget ned, kunne jeg mærke, at det var det rigtige. Nu glæder jeg mig til at mærke forandringen efter den næste tid og spore os ind på, hvad der i stedet skal ske på vægge II
II Sommerbørn i byen ♥ II
II Morgenmøde med min agent hos Buzzanova. Morgenmad på Polly og anledning til at snakke strategi og fremtidige samarbejder. Business and pleasure i rendyrket form II
II Længe ventet fødselsdagsfejring af min søde lillebror og min lige så søde svigerinde II
II Første smugkig på vores køkkenmakeover i samarbejde med Reform. Og jeg tripper for at vise jer mere. Må dog væbne mig med tålmodighed en rum tid endnu, da nogle fejlleverede låger først kan byttes om 5-7 uger. Til gengæld bliver vores nye smukke bordplade i morgen, og jeg glæder mig som et barn til juleaften II
II Momse og moffe. Jeg nød så meget at være afsted uden børn til weekendens fødselsdagsfest, især fordi det gav mig en kærkommen lejlighed til at have ordentlig tid at snakke med min familie, som vi jo desværre ikke ser alt for ofte på grund af afstanden. De bor alle på sydsjælland, så vi ser dem typisk kun i forbindelse med fødselsdage, og når Evi og Nola er med, er opmærksomheden jo primært på dem – fra os alle. Så selvom især oldeforældrene savnede at se deres oldebørn til festen, glædede jeg mig over, at vi i stedet havde god tid sammen vi voksne II

    Kommenter