Hverdagsliv

SUNDAY COMFYNESS

10. februar 2014
H&M; sweatshirt / Isabel Marant pour H&M; tank / H&M; jeans / Nike Roshe sneakers

Søndags komfort når det er bedst. Sneakers er ellers lidt af et særsyn her på bloggen (og på mig for den sags skyld), men da dagen igår blev brugt på en lang gåtur med min kæreste rundt på Vesterbro og Frederiksberg, så blev glæden ved mine Nike Roshe lige genfundet. 
Jeg kan godt lide ideen om sneakers, og synes det kan se sindsygt cool ud – på alle de andre. Kender I den følelse? Jeg ender altid med at føle at mine fødder ser enormt store og kluntede ud i sneakers, i forhold til de sko jeg normalt ifører mig. I virkeligheden er det jo helt skørt, og jeg vil derfor gerne udfordre den selvopfattelse lidt. Første skridt blev så igår 😉 
Jeg matchede dem helt simpelt med forvaskede sorte jeans, en oversized tank og en sweatshirt. I mit drømmescenarie så var jeg iført en printet sweatshirt fra Kenzo, men da jeg absolut ingen intentioner har om at spendere 1500 kr på en sweatshirt, så måtte jeg tage mig til takke med det næstbedste; H&M;. Sweatshirten er helt basic, den er fra H&M; Man og kostede den nette sum af 79 kr. Den er super blød og lækker, og er altså således en anbefaling værdig, skulle man mangle en sweatshirt. 
Håber I alle har haft en dejlig weekend?
 • Reply
  Ida
  10. februar 2014 at 7:13

  Jeg synes at du ser godt ud i sneakers Line 🙂 – men kender godt følelsen 🙂
  Og det lyder dejligt en en gåtur – det var også smukt solskins vejr igår 🙂
  Og så er dit outfit dejlig afslappet, på den pæne måde 🙂

 • Reply
  Oh My Gown
  10. februar 2014 at 8:29

  Sweatshirten er meget pænere end al den kenzo, som alle går rundt i 😉 og sneakers ser også godt ud til dig!

 • Reply
  Karina
  10. februar 2014 at 10:34

  Super pænt outfit 🙂

 • Reply
  Stephanie
  10. februar 2014 at 10:47

  Cool outfit 😉
  er vild med dine nike!

 • Reply
  Julie
  10. februar 2014 at 11:46

  Du ser nu alligevel cool ud i sneakers! 🙂 Og lækkert med de mange halskæder til sweatshirten 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  10. februar 2014 at 15:56

  Du kan SAGTENS bære sneakers søde Line, lad os lige få det slået fast!
  Og så er det i øvrigt et virkelig fint søndagslook!

 • Reply
  Sofies closet
  10. februar 2014 at 18:01

  Virkelig fint outfit! 😀 Kan godt lide detaljen med de lange kæder ud over sweateren 😀

 • Reply
  Jenni // Byjenni
  10. februar 2014 at 18:45

  Det ærgrer mig stadig jeg ikke fik fat i basistoppene fra Isabel Marant for H&M.; De ser så behagelige ud, og så kan jeg virkelig godt lide at de runder forneden.

 • Reply
  tine strange
  10. februar 2014 at 19:59

  DEET EEEER EEEETTT PÆÆÆÆNT OOOOUTFIIIIIT!

 • Reply
  Trine Lykke
  10. februar 2014 at 21:31

  Så lækkert outfit Line.
  Jeg synes din stil bliver mere og mere tydelig, det er super fedt.

 • Reply
  Anonym
  10. februar 2014 at 22:02

  Hvor er dit ur fra? Har tit beundret det 🙂

 • Reply
  choosewellbuyfew
  11. februar 2014 at 0:08

  Jeg liker også veldig godt dine sneakers! Jeg synes også det er litt vanskelig å gå i de, men glemmer det fort når de er så behagelige! Jeg har selv nike free run i svarte og der er sålen litt tynnere så den ikke blir så klumpete. (og SÅ behagelige!!)

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:05

  Sorte sneakers er også altid et godt sted at starte – alene farven gør at de ser smallere ud.

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:06

  Det er fra Marc by Marc Jacobs. Det er en klassisk model, så vil tro det stadig kan fås 🙂

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:09

  Det er virkelig et stort kompliment for mig Trine, tusind tusind tak. Jeg kan også selv mærke at mine tøjkriser bliver færre, og jeg tænker også at det hænger sammen med at jeg kommer tættere og tættere på at finde hvad der er min stil.

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:10

  De er bestemt også fine og rare. Er de ikke efterhånden til at finde på Trendsales til en rimelig pris?
  Den hvide er desværre enorm gennemsigtig, så den begrænser desværre dens anvendelsesmuligheder lidt.

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:11

  Hvor er jeg glad for du kan lide outfittet Sofie. De mange smykker var netop også en måde at gøre outfittet bare lidt mindre casual 🙂

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:12

  Du har ret – det kan jeg også godt se når jeg ser billederne. Af og til er ens selvopfattelse bare ikke altid lige rationel 😉 Men sneakers det skal jeg helt klart snart have på igen – og ikke kun om søndagen, hehe!

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:13

  Skønt du kan lide outfittet Julie – jeg følte mig også rigtig god tilpas i det! Og synes kæderne var gode til at gøre outfittet lidt mindre casual.

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:13

  Tusind tak Stephanie! Jeg må snart have dem på igen, så godt som I tager imod dem 🙂

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:14

  Tusind tak søde Karina!

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:15

  Hvor er du sød – dét var et dejligt kompliment. Især det med sweatshirten. Så er det ingen skam kun at bruge 80 kr på et alternativ 😉

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:16

  Tusind, tusind tak søde Ida. Det er skørt som ens selvopfattelse af og til kan være helt afmarcheret, men jeg da helt sikkert snart have sneakers på igen, så godt som I tager imod dem 🙂

 • Reply
  Line
  11. februar 2014 at 14:18

  Du er nu sød Tine, TAK!

 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  12. februar 2014 at 9:02

  Dejlige billeder og et virkeligt lækkert outfit sveske! Det klæder dig altså med sneakers og nej, du får ikke store fødder i dem! 😉

 • Reply
  Line
  13. februar 2014 at 12:35

  Du er altså en mægtig sød dame, ja du er så!! <3

 • Reply
  Lullumut
  15. februar 2014 at 0:08

  Et helt vildt lækkert look. Elsker at det er så lowkey og ikke velpoleret. Du ser jo super ud i sneakers. Det der er nok lidt et job outfit for mig for tiden, haha 😉 Og så elsker jeg, at der er andre end mig, der ikke orker at poste 1.500kr. efter en sweatshirt med et tigerhovede på 😉

 • Reply
  Line
  16. februar 2014 at 17:33

  Velkommen i klubben! 😉

 • Reply
  Anonym
  24. februar 2014 at 9:58

  Hvilken størrelse har du din sweatshirt i og har du klippet det stramme stykke forneden af? jeg synes nemlig kun, at jeg har set dem med et stramt stykke forneden.

Kommenter