Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

9. juli 2018

Hej venner, lige en lille eftermiddagshilsen her fra barselsland.

Jeg kan godt sige  jer, at dét der barsel, det kan jeg altså godt lige vænne mig til. Det er så rart nu at kunne sætte fokus på at få de sidste ting klar herhjemme, inden baby kommer, og indtil videre har der været nok at se til, men det føles bare ikke lige så hektisk, når man ved, at man ikke har et arbejde, der kræver ved siden af. I dag har der fx både været tid til en tur i svømmehallen, at få streget yderligere et par punkter på min barsels to-do, et besøg på Hvidovre Hospital, hvor vi blev instrueret i de rebozoøvelser, vi nu skal igang med at træne frem til vores vendingsforsøg på torsdag … og dagen er ikke engang slut endnu. Dét er en rar tanke. Og apropos rarheder, så bruger jeg eftermiddagspausen på at kigge tilbage på sidste uge, som var en overflod af rare stunder. En travl uge, jovist, men fyldt til randen med gode mennesker, forkælelse og barselslykkeligheder.

II De bedste kolleger man kan tænke sig. Mit PR-hold hos momondo, som jeg i tirsdags officielt tog afsked med under en frokost på Aamanns 1921. Sidstnævnte står i øvrigt for noget af byens bedste smørrebrød, hvis nu nogle skulle have trang til den slags II

II Mine kolleger overraskede mig og baby med de fineste barselsgaver, og det var umuligt ikke at få en lille klump i halsen over det II

II Sommeren føles lige for tiden som én lang lykkerus og jeg er vild med, hvor mange anledninger der er til at tænde op i grillen og samles under åben himmel. Det var præcis, hvad mine veninder Christina, Maj og jeg gjorde i torsdags da madklubben var samlet II

II Torsdag var min sidste dag på kontoret, og jeg havde i den anledning gjort klar til hjemmelavede isvafler; med is fra Paradis, små flødeboller og hjemmerørt guf. Det giver nok næsten sig selv, at den menu var et ret stort hit på en sommervarm eftermiddag II

II Jeg elsker det her billede af Mads, fordi han er så vanvittigt tilfreds over hans grilldomæne. Min grillmaster ♥ II

II På min første barselsdag i fredags var det første jeg gjorde at få skrevet den barsels to-do liste ned, som mentalt har rumsteret i hovedet de seneste uger. Der er nu intet som tilfredsstillelsen over at lave en to-do liste, haha II

II Én af de barsels to-dos jeg især havde glædet mig til, var at vaske den lille dames tøj. Så ved man nemlig, at det snart er oppe over, og jeg var lykkelig helt ned i maven, da jeg foldede bitte små sparkedragter sammen efter vasken. Om ganske få uger skal vi give vores datter det på for første gang, og jeg kan næsten ikke være i mig selv over det II

II Sidste uges dosis selvforkælelse; min nye seje blazer fra Stella Nova som blev klikket hjem straks da mailen om, at udsalget nu var mærket ned til 50%, tikkede ind i min inbox. Så nu har jeg da i det mindste én grund til at glæde mig til efteråret II 

II Jeg havde fået købt aaaalt for meget is ind til min sidste arbejdsdag, men til gengæld er det altså ikke den værste slags rester, man kan få, så henover weekenden har vi nydt godt med isvafler herhjemme også II 

II Redebyggeriet er i sin slutfase, og én af de ting, vi mangler, er et gulvtæppe op til børneværelset. For at have en størrelse at forholde os til, flyttede vi i første omgang vores tæppe fra stuen derop – og nu overvejer vi faktisk lidt at lade det ligge, fordi det faktisk passer meget godt ind. Hvad synes I? II

 • Reply
  Julie
  9. juli 2018 at 20:47

  Tæppet er sååååå fint på babyværelset!

  • Reply
   merimeri
   11. juli 2018 at 7:01

   Ja ikke? Tror altså også, at det ender med at blive liggende! 😉

 • Reply
  kathrine
  9. juli 2018 at 23:28

  Jeg er vild med disse indlæg, de er virkelig gode og dejlige billeder. Tak for god læsning 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   11. juli 2018 at 7:00

   Velbekomme 😉 Onsdagsknus til dig

 • Reply
  Anne Bruun
  11. juli 2018 at 9:52

  Jeg nyder at blive inspireret, har selv termin i starten af september. Jeg kunne godt tænke mig at se, hvordan I (du) har lavet pusleplads.

  • Reply
   merimeri
   15. juli 2018 at 7:48

   Hej Anne, det er en god ide, og jeg er netop ved at lægge sidste hånd på vores puslehjørne, så jeg skal nok få delt billeder en af de kommende dage 🙂 Klem til dig

 • Reply
  AM
  11. juli 2018 at 11:25

  Hvor ser det fint ud, det børneværelse 🙂

  • Reply
   merimeri
   15. juli 2018 at 7:47

Kommenter