Hverdagsliv

New in

29. juni 2013

Jeg havde jo skrevet side op og side ned om hvor meget jeg ønskede mig Erika-solbrillen fra Rayban ? og min kæreste er heldigvis yderst opmærksom, så han forstod godt hintet i at han meget gerne måtte være den som forærede mig dem en dag ved lejlighed. En færdiggjort bachelor blev den lejlighed, og sammen med en virkelig god gavehøst, som I nok skal se mere til, så kom solbrillerne altså også endelig i hus. Mine forældre spurgte tørt hvad jeg så skulle bruge de Rayban Aviators til, som jeg fik af dem sidste år, for det var da overflod at have 2 par solbriller .. Ak, der er så meget forældre ikke forstår 😉  

 • Reply
  Trine Lykke
  29. juni 2013 at 10:42

  Du er en heldig kartoffel, men velfortjente er de.
  Det er sjovt med forældre. Min mor er blevet bedre med årene, men i lang tid kunne hun heller ikke se grund til at have mere end én taske…

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  30. juni 2013 at 20:01

  Det er aldeles ikke overflod! Og hvor er de pæne – Jeg glæder mig til at se dem på 🙂

  Jeg har selv lige anskaffet mig et par Wayfarer og venter på at jeg får råd til at anskaffe mig et par Aviator 🙂

 • Reply
  Stine
  30. juni 2013 at 21:07

  Ååh, de er simpelthen også bare SÅ pæne – dem drømmer jeg også om. Min søster har dem, og jeg stjæler dem hver gang, jeg kan komme til det 🙂
  Man kan altså aldrig få for mange solbriller – det må du lige forklare dine forældre 😀

  /Stine

 • Reply
  Line S.
  1. juli 2013 at 17:34

  Rayban kan altså bare et eller andet udi solbrille-kunsten 😉

 • Reply
  Line S.
  1. juli 2013 at 17:35

  Forældre er uforbederlige – men jeg håber da jeg har en fremgang i sigte i så fald 😉

 • Reply
  Line S.
  1. juli 2013 at 17:36

  Det er altså praktisk at have dem inden for familien – det er næsten godt nok. På det punkt mangler jeg altså lidt en søster 😉

Kommenter