Hverdagsliv

Friday

15. marts 2013

Designers Remix knit / Helmut lang top / H&M; tights / Acne boots
Hej fine mennesker, glædelig fredag! Husker I at nyde solens stråler, inden de må vige til fordel for SNE?! Brrrr … Er så vanvittigt træt af kulde, vinterjakke, hue og vanter, og kan slet ikke overskue at de nu snakker om snestorm igen.
 Jeg har haft en kort dag på job idag, og er nu netop hjemvendt fra en ret dyr shoppetur … Af den kedelige slags! Vores vaskemaskine valgte nemlig at stå af den anden dag, så jeg har lige lagt små 6000 kr for en ny. Hej hej Falabella taske.  Vaskemaskine-køb er virkelig bagsiden ved at skulle lege voksen.
Nåh men nok brok herfra. Jeg har leget lidt med strukturer og materialer i dagens outfit. Jeg elsker virkelig hvordan forskellige strukturer kan gøre et helt simpelt outfit fuld af detaljer. Når jeg køber basis tøj så går jeg derfor også ofte de styles som har lidt skæve detaljer. Fx en silkeryg som strikken fra Designers  Remix her har det, eller en helt enkelt bomuldstop hvor den så er længere bagtil end forfra eller med draperede detaljer.
 • Reply
  Karina
  15. marts 2013 at 17:26

  Super lækkert outfit 🙂 Du ser fin ud 🙂

 • Reply
  Line S.
  15. marts 2013 at 17:29

  Tusind tak Karina 🙂

 • Reply
  urban
  1. april 2013 at 14:13

  Rigtig fint og enkelt outfit! Er vild med toppen, har du evt link eller navn på den? 🙂 Hvor køber du Helmut Lang henne?

 • Reply
  Line S.
  1. april 2013 at 21:52

  Stylen hedder Threadbare Cowl Top. Søg evt på google, så kommer der lidt forskellige muligheder op. Jeg har købt min ene Helmut Lang tee i New York, og denne top er købt i Suite i Illum. Ellers forhandles Helmut Lang også på Net-a-porter og Youheshe. Håber det kan bruges 🙂

Kommenter