Hverdagsliv

10 GIFT IDEAS FOR HIM

3. december 2014

Nåh, lad mig høre. Er der nogle af jer der har fået klaret årets første julegaver? Jeg klarede den første i går (længe leve onlineshopping), og har desuden en ide om, hvad jeg skal give til de fleste i min familie … Til min lillebror og kæreste derimod? Not so much. Derfor sad jeg i går og spekulerede over gode gaveideer til mændene i mit liv. Og hey, som en slags public service så vil jeg da dele gaveideerne med jer. Måske I også mangler inspiration til den perfekte gave til din far/bror/mand/kæreste//bedste ven osv. 
De fleste mænd er jo (heldigvis) så tilregnelige, at man næsten altid kan regne med, at der står undertrøjer eller boksershorts på deres ønskesedler. Afhængig af gavebudgettet, så behøver det punkt på ønskesedlen dog ikke være lig med en tur i H&M.; Fx kan du skalere lidt op på kvaliteten og købe klassikere som Schiesser eller Calvin Klein. Gode bøger plejer også at være et hit, og gemmer der sig bare den mindste sportslige interesse (don’t there always?), så vil en sportsbiografi helt sikkert være populær. Zlatans får fx mange rosende ord med på vejen. Gode høretelefoner eller flotte krystalglas perfekte til en god gin tror jeg også, vil blive taget vel imod af de fleste mænd. Det samme med et magasinabonnement på Euroman eller Aktiv Træning Mange mænd er dårlige til at prioritere selvforkælelse som en ny lækker duft, så her kan du komme ham i forkøbet og fx give ham Invictus fra Paco Rabanne, som dufter intet mindre end fantastisk. 
Et par seje solbriller eller lækre handsker vil han med garanti også elske dig (endnu mere) for. Det samme med en cool hue. Det er vel vinter 😉
Således. 10 gaveideer som du forhåbentlig kan bruge?
Indlægget kan indeholde affiliatelinks

XX

10 gift ideas for the men in your life
  • Reply
    Chau
    6. december 2014 at 14:45

    Super flot collage du har fået lavet! Jeg er vild med den og ideerne.Kig forbi bloggen hvor der er en lækker strik på højkant og lidt om nyt samarbejde ;-)/Chau

Kommenter