Det har jeg på

OOTD: UUNDVÆRLIG SOMMERFAVORIT

8. juli 2018

GANNI LEOPARDJAKKE II NUE NOTES SKJORTEKJOLE II SHOE THE BEAR SANDALER II COCCINELLE SHOPPER II MAANESTEN HALSKÆDE II

Godmorgen kære I, så er der søndagspost.

Jeg sidder lige og venter på, at Mads kommer hjem fra hans løbetur, så vi kan hellige os det sløve søndagsmorgenbordet, og i mellemtiden fordriver jeg ventetiden med et lille blogskriv.

På vej hjem fra jordemoder i fredags lokkede jeg nemlig Mads til at skyde et par (ok, ‘et par’ er en hamper underdrivelse – vi plejer gerne at lande på omkring 100, for at jeg kan finde et par stykker, jeg i sidste ende kan bruge) billeder af mit outfit. Jeg lever virkelig i skjortekjolen fra Nue Notes her i slutspurten af graviditeten fordi maven stadig har rigeligt plads at boltre sig på, og bindebåndet i kjolen gør, at jeg formår at skabe en form for illusion om, at jeg stadig har en talje. Hvilket man virkelig ikke skal kimse ad. Kjolen ser ud til at være røget med på sommerudsalget, så den er udsolgt langt de fleste steder, men det lykkedes mig at finde et sidste eksemplar her, hvis nu nogen skulle mangle sådan en mirakelkjole i garderoben. 

Nyder I ellers weekenden, som der jo heldigvis stadig er næsten 50% tilbage af?

Weekenden her har været en lidt underlig størrelse. Til jordemoderbesøget fredag fik vi nemlig at vide, at baby ligger i underkropsstilling (det vil sige med fødderne først), hvilket ikke er en helt ideel fødestilling. Det er kun 3-5%, der på nuværende tidspunkt ikke har lagt sig klar i en klassisk fødestilling med hovedet først, så det var lidt en mavepuster og dæmper på mit ellers forventningsfulde barselshumør, at vi nu befinder os i den gruppe. Øv! Vi er nu blevet koblet på et forsøgsprojekt på Hvidovre Hospital, hvor man tester rebozo massage som en vej til flere succesfulde vendingsforsøg, og i morgen skal vi derfor ud og få at vide, om vi er kommet i forsøgsgruppen, der får lov at teste massagen, eller om vi er i en del af kontrolgruppen, som istedet går direkte til et klassisk vendingsforsøg, hvor sandsynligheden for at få baby vendt er 50%. At bruge første barselsdag på at tage stilling til kommende vendingsforsøg, var ikke lige sådan jeg havde forestillet mig det, og det har selv sagt fyldt en hel del i mine tanker siden da. Rebozomassagen kender vi faktisk godt til i forvejen, da vi har stiftet bekendskab med den som en del af min fødselsforberedelse hos HéLT, så vi er allerede gået igang med teknikken herhjemme, og håber, det kan hjælpe vendingen på vej, og at vi måske helt kan undgå et vendingsforsøg … selvom min indre sortseer selvfølgelig allerede er igang med mentalt at forberede mig på muligheden for et planlagt kejsersnit, som i sidste ende kan være løsningen, da jeg ikke tror jeg har mod på en sædefødsel. Kryds gerne fingre for, at sortseeren ikke får lov at få ret! 

 • Reply
  Louise
  8. juli 2018 at 9:54

  Jeg kan sagtens forstå, at du håber på, at det lykkes at få baby til at vende sig, så du kan få lov til at føde, som du håber og ønsker. Skulle det ende med et planlagt kejsersnit, så kan jeg førstehåndsberette om, at det (også) er en helt fantastisk oplevelse. Der er den bedste stemning! Jeg havde det som om, at vi havde vores egen lille fødselsfest med de sødeste, mest nærværende og kompetente gæster (personale).

  • Reply
   merimeri
   9. juli 2018 at 17:46

   Dejligt med sådan en solstrålehistorie Louise. Min gode veninde havde også en super oplevelse med et planlagt kejsersnit tilbage i december, så jeg tvivler egentlig ikke på, at det også kan være en rigtig fin oplevelse. Det var bare ikke lige sådan, jeg havde håbet og troet, at min fødsel skulle foregå, så det er nok mest af alt dét min ængstelse og ærgrelse handler om.

 • Reply
  Stine Bjeldbak
  8. juli 2018 at 17:01

  Jeg krydser fingre for, at baby får vendt sig, og ellers kan jeg sige, at kejsersnit ikke behøver at være så slemt, som man somme tider hører. Da jeg skulle føde Gustav, endte jeg med at få akut kejsersnit efter 16 timers veer. Det gik super fint og nemt, jeg har ikke haft nogle som helst gener, og jeg har et ar, som er nærmest usynligt. Dermed ikke sagt, at jeg godt kan forstå, at du håber på en almindelig fødsel 😉

  Et helt andet spørgsmål, søde Line. Jeg har længe haft kig på de samdaler, du har på, så jeg vil lige høre, hvordan de er i størrelsen?

  /Stine

  • Reply
   merimeri
   9. juli 2018 at 17:44

   Egentlig er jeg heller ikke så nervøs for det eventuelt planlagte kejsersnit – det var bare ikke lige sådan jeg havde forestillet mig at skulle byde den lille dame velkommen, så mest af alt handler min ængstelse nok over den mulige skuffelse over ikke at få sine fødselsforventninger indfriet. Men nu må vi se, hvordan landet ligger, når vi kommer tættere på termin.
   Sandalerne er helt almindelige i størrelsen – og du vil elske dem! Jeg har stort set ikke gået i andet siden de ankom herhjemme.
   Hav en dejlig mandag aften søde Stine! Klem til dig

 • Reply
  kathrine
  9. juli 2018 at 23:58

  Jeg krydser fingre for at baby får vendt sig! Og synes du ser rigtig godt ud i dit outfit 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   11. juli 2018 at 7:00

   Af hjertet tak søde Kathrine ♥

Kommenter