Hverdagsliv

You should get to know me

12. februar 2014
I er kommet rigtig mange nye læsere til takket være omtalen hos TV2.dk og Altfordamerne.dk, og det er jeg så sindsygt glad over. Så derfor et stort og begejstret VELKOMMEN TIL.

Når man får nye gæster, så er det også på en sin plads med en ordentlig præsentation af mig selv. Jeg kunne sende jer ned igennem bloggens arkiv, for at finde ud af hvad jeg egentlig er for én, men det kunne godt blive lidt af et projekt, så det vil jeg spare jer for 😉
 Istedet må det være på tide med en spørgerunde. Mener det bliver den første af sin slags her på bloggen, men der er jo en første gang for alting, ikke?
I må spørge mig om alt mellem himmel og jord, og så lover jeg at svare i et samlet indlæg.

Jeg vil jo også gerne lære jer lidt at kende, så hvis I har lyst, så må I rigtig gerne skrive lidt om jer selv, fx hvor gamle I er, hvor i landet I bor og hvad I laver til daglig. Blogmediet er jo skørt og fantastisk på samme tid – det er en sjov tanke at man hver dag sidder og skriver med nogle mennesker man i bund og grund ikke aner hvem er. Gid man også var lidt bedre til det ude i den virkelige verden, hvor vi ellers lidt kan have en tendens til at have en meget stor personlig sfære, som fremmede nødigt skulle trænge igennem 😉

 • Reply
  Oh My Gown
  12. februar 2014 at 10:09

  Tillykke med den fine omtale i Alt for Damerne 🙂 hvordan har du været i Tv2, det lyder spændende! 🙂

 • Reply
  Julie
  12. februar 2014 at 12:39

  Ej, jeg havde slet ikke fanget, at du var blevet ugens blogger i Alt for Damerne – sikke en fin artikel (både der og på TV2.dk). Og så vil jeg også bare lige sige tusind tak for linket til min blog i artiklen, kan kun sige, at jeg også altid finder god inspiration herinde hos dig! 🙂

  Og mht. spørgsmål..
  Hvad studerer du, og hvor langt du er i forløbet?
  Hvad er det næste, du har planer om at købe?
  Hvis du kun må vælge fem items i din garderobe, hvilke fem er så dine yndlings?

 • Reply
  Karina
  12. februar 2014 at 18:46

  Stort tillykke med det 🙂 Du er jo for sej 🙂

 • Reply
  Katrine
  13. februar 2014 at 21:35

  Jeg vil gerne spørge, hvad der er det bedste og det værste ved at være blogger? Hvordan er folks reaktion? Og er det ikke lidt akavet at stille sig op på gaden og få nogen til at tage billeder?
  Tak for god blog, jeg bliver altid meget inspireret af dine budget-køb 🙂

 • Reply
  Lullumut
  15. februar 2014 at 0:05

  Hvad vil du gerne arbejde med, når du er færdig med din kandidat? Område, stilling, virksomhed.
  Hvad er dine 5 garderobe favoritter?

 • Reply
  Kirstine
  17. februar 2014 at 11:29

  Jeg vil gerne spørge, hvordan du bedst kan lide at tilbringe en fridag, hvordan du får økonomien som SU-modtager til at hænge sammen, og hvordan det kan være, at du valgte at bo i København? Og hvad er det bedste ved byen?

  Jeg går selv i 3.g., er 19 (snart 20!) år gammel og elsker at følge med på din blog 🙂

 • Reply
  Kirstine
  17. februar 2014 at 11:29

  Jeg vil gerne spørge, hvordan du bedst kan lide at tilbringe en fridag, hvordan du får økonomien som SU-modtager til at hænge sammen, og hvordan det kan være, at du valgte at bo i København? Og hvad er det bedste ved byen?

  Jeg går selv i 3.g., er 19 (snart 20!) år gammel og elsker at følge med på din blog 🙂

Kommenter