Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

18. juni 2018

Så er der mandagspost. Skrevet under dynen på sofaen, hvor der bliver holdt siesta. For mit vedkommende med blogskriblerier og for Mads’ med VM. Ret perfekt konstellation, for så er der ingen af os, der behøver have dårlig samvittighed over at være opslugt af noget, der ikke involverer den anden. Jeg har virkelig nydt, at ferien her har givet tid til at blogge dagligt, hvor jeg ellers derhjemme er nødt til at planlægge en stor del af mine indlæg forud, for at få hverdagslogistikken til at gå op. Ordene kommer bare nemmere til mig, når de er mere spontane, og jeg glæder mig til at kunne fortsætte den rytme, når jeg om tre uger går på barsel og får uendeligt meget fritid, indtil baby beslutter sig for at melde sin ankomst. 

Idag er skriblerierne dedikeret en god håndfuld små glimt fra ugen der gik. Og hvilken uge; fra en mandagsmorgen der bød på uovertrufne croissanter i en hotelseng i Paris til en magisk solnedgang søndag aften i Portugal … 

II Mandage der byder på – efter sigende – Paris’ bedste croissant er altså lidt bedre end en gennemsnitlig mandag II

II Mine nye fine espadrilles nåede at komme lige som vi var hjemme og vende mellem Paris og Portugal. Perfekt timet til en uge i sydens sol II

II Vi var tidligt oppe onsdag for at nå et morgenfly til Faro. Til gengæld betød det også, at vi var fremme til at sætte tænderne i et par sprøde pizze og feriens første øl (som kom Mads mere tilgode end undertegnede) allerede til frokost, og det er altså ikke nogen dum måde at starte ferien på II

II Aftenudsigten var vores altan. Den kommer jeg altså til at savne. Tænk hvis man kunne bo med udsigt til vandet. Jeg føler mig ret overbevist om, at man ville være et lidt lykkeligere menneske på den måde II

II Feriemorgenbord med rigeligt kulhydrater. Det hører sig ligesom til II

II Huset overfor vores lejlighedskompleks har den yndigste lille gårdhave, og jeg bliver simpelthen så betaget af den, hver gang vi går forbi. Der blegner vores tørre altankasser og enkelte hortensia i gården altså lidt ved siden af II

II Se lige en aftenudsigt vi havde fornøjelsen af igår, hvor alt var indhyllet i det fineste lyserøde skær ♥  II 

 • Reply
  Lina / selvskabet.dk
  19. juni 2018 at 13:36

  Sikke en vild uge I har haft. Håber I har den bedste ferie <3

  • Reply
   merimeri
   20. juni 2018 at 12:51

   Det har virkelig været en skøn uge i ferieland, og for en gangs skyld kunne jeg godt lige have snuppet et par dage mere med driverlivet i Portugal 😉 Klem til dig

 • Reply
  Sophie Sukhi
  21. juni 2018 at 21:11

  Ih hvor ser det altså bare alt for dejligt ud 🙂 Skønt skøn blogindlæg!

  • Reply
   merimeri
   22. juni 2018 at 11:33

   Det var altså også en af de uger, som var lidt rarere end gennemsnittet 😉 Klem til dig Sophie

Kommenter