Hverdagsliv

Shining bright

16. januar 2013

Monki coat / Acne scarf / Silence+Noise bomber jacket / Designers Remix knit / Just Female jeans / 
American Apparel clutch / Acne boots / Line & Jo and Maria Black rings

Beklager altså lys-reflektionen på billederne, men jeg har ikke lige teknisk snilde til at få mit kamera til at samarbejde når der er genskin fra sneen 😉 Jeg har haft sådan en hyggelig dag idag, hvor både min kæreste og jeg har haft en fridag. Vi lagde dagen ud med en gang træning, derefter en hyggelig frokost, projekt-få-taget-dagens og nu er vi lige kommet hjem fra bio hvor vi så Life of Pi (og spiste lidt for meget bland-selv-slik). Er ret begejstret for filmen og hele det univers den er bygget op over, samt de sindsygt flotte billeder. Synes dog måske godt den kunne være kortet liiiidt ned, eftersom handlingen ikke er så vidtspændende. Er der nogen af jer der har set, og i så fald, hvad synes I?
Flasher i øvrigt en hel del af mine nyeste køb i dagens outfit; Acne tørklædet, Silence+Noise jakken som jeg købte på udsalg i Urban Outfitters i Hamburg, mine nye snakeskin jeans og Maria Black ringen. Den ellers obligatoriske tøjkrise om morgenen, har været så godt som forsvundet den seneste tid, så jeg tager det som et tegn på at min garderobe efterhånden er ved at være som jeg gerne vil have den. Med masser af basis items i lækre materialer og enkle snit!
 • Reply
  Trinhammer
  16. januar 2013 at 17:37

  Nøøøøj, et outfit, Line! Alle dine nye godter er jo lige til at blive helt misundelig af 🙂 Jeansene sidder i øvrigt SÅ godt på dig og sammen med Track støvlerne, får du de flotteste ben!

 • Reply
  Anonym
  16. januar 2013 at 18:13

  Årh virkelig lækkert outfit! Jeg er meget misundelig både på jakken og skoene.

 • Reply
  Jadore blog
  16. januar 2013 at 18:14

  Super lækkert outfit Line 🙂

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 18:24

  Tak søde Karina!

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 18:25

  Det er jeg virkelig glad for at høre! Jakken var lidt et sats, for mit konservative jeg, men tror jeg ender med at blive ret glad for den 😉

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 18:28

  Årh det var sødt sagt. Min kæreste proklamerede også at jeg så virkelig slank ud på de her billeder (hvilket affødte en anelse surmuleri, for ser jeg så ikke slank ud normalt?! ahem .. haha). Mænd og deres måde at sige tingene på!

 • Reply
  Ida
  16. januar 2013 at 18:42

  Den bomberjakke er da for skøn! Jeg har altid tænkt, at sådan en model ikke var noget for mig, men jeg kan da virkelig godt lide din udgave.

 • Reply
  amydyrholmkristiansen
  16. januar 2013 at 18:59

  Wauw! Er helt tosset med din bomberjakke! Hvor ser den lækker ud! 😀

 • Reply
  Anonym
  16. januar 2013 at 19:27

  Wauw hvor er du flot og skøn at se på 🙂 rigtig flot outfit!
  – Kirstine

 • Reply
  Louise
  16. januar 2013 at 20:39

  Eller kvinder og vores måde at forstå tingene på?! Du ser skøn ud, lækkert outfit og fantastisk jakke!

 • Reply
  Trine Lykke
  16. januar 2013 at 20:59

  Hvor er du bare stang lækker 🙂 Er helt vild med de grå jeans, de klæder dig rigtig godt. Jeg er ellers mest til sorte underdele, men kunne da være jeg skulle overveje om grå ville gå an?

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  16. januar 2013 at 21:20

  Jeg tænkte det nok – De jeans er også hamrende lækre til dig søde 🙂

 • Reply
  Mette
  16. januar 2013 at 21:37

  Du ser super godt ud! Det perfekte eksempel på et lækkert og klassisk outfit 🙂

 • Reply
  Line S.
  17. januar 2013 at 11:53

  Haha du har ret Louise – det er nok mest det sidste 😉
  Og tak!

 • Reply
  Line S.
  17. januar 2013 at 11:53

  Hvor er du sød Kirstine, tusind tak!

 • Reply
  Line S.
  17. januar 2013 at 11:54

  Taaak søde Ida. Kan allerede mærke jeg bliver SÅ glad for dem (har dem i skrivende stund på for 3. dag i træk) 😉

 • Reply
  Line S.
  17. januar 2013 at 11:54

  Tusind, tusind tak Mette.

 • Reply
  Line S.
  17. januar 2013 at 11:55

  Det er jeg virkelig glad for at høre, tak!

 • Reply
  Line S.
  17. januar 2013 at 15:52

  Har ligesom dig været virkelig meget i tvivl omkring de der bomberjakker. Men når så en fin sort en med grove lynlåse hænger tilbage til -60%, så er man jo nærmest nødt til at slå til 😉

 • Reply
  Line S.
  17. januar 2013 at 15:54

  Hvor er du sød! Jeg har også altid (som i ALTID) haft det bedst i sorte underdele, fordi jeg tænker det er bedst for mine lår som jeg tit og ofte bander langt væk. Mén grå jeans er jo cool, så nu giver jeg dem endnu en chance, og tror heldigvis pengene er givet godt ud denne gang! 😉

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  18. januar 2013 at 9:32

  Er helt vild med det sidste billede! Sindssygt fede detaljer 🙂
  Elsker bomber jakken!

 • Reply
  Line S.
  20. januar 2013 at 18:43

  Synes også det sidste billede er blevet ret godt. Jeg skal generelt blive bedre til de der detalje-billeder, så det var dejligt du lige mindede mig om det! 🙂

Kommenter