Hverdagsliv

Revival of the velvet

17. januar 2013
Endnu en dag er gået med arbejde. Det gode ved at have lang “jule”ferie, er at man udover at have tid til at tage en pokkers masse ekstravagter (og dermed også forøge januar-indtægten), så har man også en dejlig masse tid til alle de overspringshandlinger, man ellers normalt har dårlig samvittighed over. Således har jeg her til aften (igen) forsøgt at sortere lidt ud i min garderobe, for at finde lidt at sælge. I min sortering faldt jeg over mine gamle velour leggings, som desværre har været brugt som malerbukser og derfor ikke rigtig tåler dagens lys længere (hvorfor er det jeg altid tror jeg kan male i mit eget tøj uden at få maling på mig?). Men hey, jeg savner dem faktisk, og er derfor nået frem til at velouren skal tilbage i min garderobe. Ja sgu! Jeg vil style dem enten med mine flade sko fra H&M; eller mine Acne Track. Dertil sætte en casual printet tee og en stor taske, og så er jeg good to go. 
Hvad med jer, er I til velour, eller mener I mest af alt det er et 80’er levn, som burde blive glemt sammen med 80’erne?
I kan som altid se hvor tingene er fra på min polyvore lige her
 • Reply
  Trinhammer
  17. januar 2013 at 22:54

  Jeg er VILD med velour!! Fik et par leggings sidste år, men der gik hul i, inden jeg fik dem brugt… Hvis man styler dem rigtig, kan de være lige så cool som et par i læder, synes jeg 😉

 • Reply
  Anonym
  18. januar 2013 at 9:34

  Jeg elsker velour! Så jeg støtter 100 % op om dit kommende køb 😉

  //Simone K.

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  18. januar 2013 at 11:28

  Det lyder mere end lækkert Line!! 🙂
  I øvrigt – Hvor fandt du i sin tid dine Track støvler? 🙂

 • Reply
  Line S.
  18. januar 2013 at 12:20

  De er købt i Illum. Men mener måske også at Støy har dem, eller måske har muligheden for at bestille dem hjem, hvis det er lidt nemmere for dig.

 • Reply
  Stine
  18. januar 2013 at 12:48

  Jeg er super vild med velour, og kunne godt tænke mig både et par leggings og en kjole i velour 🙂

  /Stine

 • Reply
  Frøken Lyngsø
  18. januar 2013 at 17:20

  Sikke en lækker blog du har! Jeg elsker den måde du fuldstændig har ændret mit syn på sort tøj på noget der ligner 10 min. – Jeg har altid synes sort tøj er kedeligt, men du har vist mig, at det faktisk kan gøre sjovt, levende og fint! Og velour – nej tak, men lad os nu se, måske velour er det nye sort? 🙂

 • Reply
  Line S.
  19. januar 2013 at 10:25

  Juhuuu, endnu en fan til velour-klubben 😉 Bukser med en anden struktur end almindelig er nemlig super cool at lade indgå i sit outfit, for at skabe lidt spil!

 • Reply
  Line S.
  19. januar 2013 at 10:25

  Herligt 😉 Det er altid godt med lidt moralsk opbakning!

 • Reply
  Line S.
  19. januar 2013 at 10:28

  Ej hvor godt Stine, du mindede mig lige om at jeg har en velourkjole liggende et eller andet sted. Måske den burde blive luftet snarest muligt.

 • Reply
  Line S.
  19. januar 2013 at 10:47

  For pokker en dejlig kommentar, tusind tak Frøken Lyngsø! I forhold til at inspirere udi sorte beklædningsgenstande, så står jeg altid til tjeneste 😉
  Og lad os nu se om jeg så ikke kan få dig overbevist om charmen i velour 😉

Kommenter