I garderoben

DEN PERFEKTE VELOURKJOLE

14. november 2016

velourkjoleApropos julefrokostvenlige kjoler, så er jeg faldet over den fineste velourkjole fra H&M, som udover at være oplagt til julefrokosten eller juleaften også er en ret perfekt hverdagskjole, med sit klassiske snit. Jeg har allerede fået fingrene i den og får simpelthen så mange komplimenter, når jeg har den på, så den er i den grad de 349kr værd. Den er lidt lille i ærmerne og omkring hofterne, så jeg har taget min i en str 38. Afhængig af ens figur og hvor figursyet man ønsker den, tror jeg dog også sagtens man kan passe sin vante størrelse.

Den er ret eftertragtet hos H&M, så det er mit indtryk at den hurtigt bliver udsolgt. Men det ser dog ud til at lageret bliver fyldt op med de fleste størrelser tidligt hver morgen, så hvis man blot væbner sig med lidt tålmodighed, så burde det sagtens kunne lykkes. 

Du finder kjole HER

 • Reply
  Katrine
  14. november 2016 at 7:45

  Den er helt vildt fin. Har netop også lige købt min julefrokost kjole 🙂

  • Reply
   merimeri
   14. november 2016 at 8:20

   Ej hvor skønt Katrine! Hvilken en er du endt med? 🙂

 • Reply
  kathrine
  14. november 2016 at 17:24

  Den er godt nok helt fantastisk smuk, wow! 🙂
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Reply
  Sara
  15. november 2016 at 8:27

  Hvor er den altså bare fin!
  Er stoffet elastisk? Jeg mener, tror du der kan være en gravidmave i den? 🙂

  • Reply
   merimeri
   17. november 2016 at 19:06

   Hej Sara, stoffet er ret elastisk (der er 8% elastane i), så til en gravid mave i de tidlige måneder tror jeg den vil vældig fin – den er jo lidt taljeret, så kunne forestille mig, at den når maven bliver lidt større, vil komme til at stramme.

 • Reply
  Anne
  2. januar 2017 at 0:00

  Den er så fin. Jeg ville blot dele mit seneste køb af velour kjole med jer -er helt vild med den…
  http://www.femalelux.dk/products/bordeaux-velour-kjole-med-lange-aermer

  • Reply
   merimeri
   2. januar 2017 at 13:00

   Det er vel nok også en skøn farve Anne 🙂

Kommenter