I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: AUGUST SHOPPING

5. september 2022
II 1 LOVECHILD 1979 SKJORTE II 2 A.KJÆRBEDE SOLBRILLER II 3 ARKET ONE-SHOULDER TOP II 4 ARKET FLATS II

Jeg fejrer det som lidt af en succes, at jeg i denne måned er lykkedes med at lave mit garderoberegnskab færdig inden jeg har fået kærlige forespørgsler fra nogle af jer om, hvornår det mon er klar. Jeg synes i øvrigt at det er ganske herligt, at I er flere, der holder mig lidt i ørerne på, hvornår indlægget kommer, for det må da være et tegn på at indholdet er noget værd også for jer!

I denne omgang består mit garderoberegnskab af fire nytilføjelser; to stykker tøj og to stykker accessories.

Det første garderobekøb i august var one shoulder toppen og læder ballerinaerne, begge fra Arket. Og mens toppen har vist sig som et decideret geni-køb (har for længst mistet overblikket over, hvor mange gange den har været på allerede, men det er MANGE), er det ikke gået helt så godt med skoene. Dels har vejret ikke været til lukkede sko, og så er de nok også lige et halvt nummer for små. Så jeg skal have taget mig sammen til enten at få dem blokket hos skomageren eller sende dem retur.

Næste køb er den hvide blondeskjorte fra Lovechild. Ja, samme design som jeg også har bukser og kjole i. It’s a thing! Den er virkelig fin og god på, og den lever allerede sit bedste liv i min garderobe.

Månedens sidste køb er er par solbriller fra A. Kjærbede. Købt som erstatning for mine ellers højt skattede solbriller fra Ace&Tate, som jeg har mistet. Solbrillerne er nok mere et midlertidigt køb end det er drømme solbrillerne der skal følge mig mange år frem, men jeg manglede et par og havde ikke lyst til at impulskøbe et par dyre briller.

I alt har mine garderobeeskapader stået mig i 2460kr.

Efter min seneste garderobeindlæg udgivelse var der et par stykker der skrev og spurgte, om jeg også holdt regnskab for det tøj, jeg over tid ender med at sælge/sortere fra. Og det gør jeg ikke. Eller det gjorde jeg ikke. For jeg synes nemlig ideen er mægtig, så det vil jeg tage til mig og gøre fremadrettet. Så min intention er, at garderoberegnskabet fremover kommer med det ekstra lille element, at jeg også knytter en kommentar til om tøj, der ikke længere er at finde i min garderobe af den ene eller den anden årsag. Tror det bliver interessant for at se, om det holder stik, at jeg laver færre fejlkøb eller om det er lånte fjer, jeg går og pynter mig selv med. Vi får se.

 • Reply
  Louise Herby
  5. september 2022 at 23:13

  Den top er så flot til dig! Du burde købe en lign. i kjole også. Virkelig pænt! 🙂

  Jeg tror, jeg ville sende skoene retur. Hvis du er i tvivl, er du ikke rigtigt i tvivl. Måske de findes i et nr. større?

  Ej, jeg glæder mig til at læse om, hvad der også forsvinder fra garderoben 🙂 Jeg har været god til at sælge/donere tøj og sko, som jeg ikke har brugt. Men vil begynde at gemme to mindre kasser. Måske overtøj/underdele eller sommer/vinter. Jeg ser for tiden ofte noget tøj på gamle billeder og ærgrer mig over, at jeg gav slip på det. Så det får et forsøg. Lidt a la en capsule wardrobe hvor jeg så shopper fra min egen garderobe 🙂

Kommenter