I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: SEPTEMBER SHOPPING

2. oktober 2022
II 1 SKALL STUDIO JAKKE II 2 SLEEPERS SLIPPERS II 3 MARIA LA ROSA CASHMERE STRØMPER II 4 H2OFAGERHOLT KASKET II 5 PHANTA TASKE II 6 ARKET T-SHIRT II 7 SLEEPERS SLIPPERS II

Så skal jeg ellers lige love for, at efteråret gjorde sit indtog på farvepaletten over mine september garderobeerhvervelser. Fifty shades of jordfarver. Men altså, det er jo lidt blevet vores signaturfarve herhjemme, som jeg glædeligt omgiver mig med de rolige farver, når det kommer til boligindretning, børnenes garderobe og altså også min egen. Føler mig grundlæggende bare rigtig godt tilpas i de farver.

Og det gør jeg også med alle de sager, der er flyttet ind i garderoben i løbet af den forgangne måned. Føler mig tilpas! En blanding af et par feriekøb, fødselsdagsgaver og en hovedkuls forelskelse i en efterårsjakke.

Hvis vi tager dem i kronologisk rækkefølge, var månedens første køb de to par slippers fra Sleepers, som jeg sværger til i sommerdagene. Og det par jeg havde i forvejen, var så slidte, at jeg ikke var sikker på, de ville holde Mallorca-ferien ud, så jeg købte to nye par kort tid forinden, og er således også klar til sommeren igen er over os næste år. T-shirten fra Arket var også et ferieforberedelses-køb, men det er min favorit model, jeg i forvejen har et par af i råhvid, så nu glæder jeg mig over også at have en i grå.

Midt i måneden ventede min fødselsdag, og den berigede mig både med kasketten fra H20Fagerholt og denne klassiske bluse fra Skall Studio. Sidstnævnte er jeg dog nået frem til, bliver lidt for pyntet til min stil, så den må desværre retur, og pengene derfra er allerede kanaliseret videre i en anden garderobeinvestering. Drømmejakken fra Skall. Det tog mig cirka 30 sekunder at forelske mig hovedkuls i den, da jeg prøvede den i butikken, og derfra var der ingen vej tilbage. Den er tosset dyr, men helt enorm pæn. Og både praktisk og tidløs, siger jeg til mig selv, som jeg forsvarer det store greb i lommen. Den vil kunne bruges både efterår, forår og forhåbentlig også lidt af vinteren med en tyk strik under.

Jeg har jo en ting for fine strømper, og de smørbløde cashmere strømper fra Maria La Rosa, kunne jeg ikke stå for, da jeg var i Lubarol for at bytte en anden fødselsdagsgave. En nøglering fra Phanta, jeg havde fået af Mads, men som skulle byttes til en anden farve. I samme anledning blev jeg blød i knæene over den lille fine, flettede taske, også fra Phanta. Den holdt jeg mig dog i første omgang fra at slå til på, og aftalte i stedet med mig selv, at næste gang jeg landede et nyt samarbejde, skulle tasken være min belønning. Så langt nåede jeg dog aldrig, for dagen efter overraskede Mads mig med den. Kærlighed i taskeform, og som tak for en tid, hvor jeg har kørt forælderskabet mere eller mindre solo, mens Mads har haft ekstraordinært travlt på job.

Således har septemberforbruget altså været mere end almindeligt gavmildt, og i alt har mine køb stået mig i 4.716kr. Hvilket selvfølgelig havde været meget højere, havde det ikke været for de ting, jeg har fået som gaver.

Som efteråret for alvor er over os, kan jeg godt mærke behovet for lidt fornyelse i garderoben, især når det kommer til bukser, jeg evigt og altid synes jeg mangler. Jeg lurer lidt på disse fløjlsbukser fra Lubarol eller disse bukser i deadstock fra ALL.

I mit garderoberegnskab for august skrev jeg, hvordan jeg i denne føljeton også fremadrettet ville dele lidt ud af de køb, der alligevel ikke viser sig at blive i garderoben over tid. Og det er stadig min intention. Men har ikke sorteret noget fra i september, så derfor er der ikke meget at opdatere på den front. Men jeg har et mentalt hængeparti med at få ryddet lidt ud i oktober, for som sæsonen skifter bliver det også tydeligt, at der er tøj fra sidste efterår, der ikke længere føles helt rigtigt.

 • Reply
  Louise Herby
  3. oktober 2022 at 0:06

  Jeg er også vild med farverne! 😍 Hvad er der med de Sleepers slippers? Er de bedre at have på/gå i end Havaianas? Ej, jeg er ellers vild med den sorte Skall skjorte.

  • Reply
   Line Schjelde
   9. oktober 2022 at 15:54

   Altså jeg synes jeg går bedre i Sleepers end Havaianas. Stroppen mellem fødderne er ikke helt så stiv.
   Den sorte bluse er virkelig også fin, men jeg er så sjældent i sort at jeg ikke længere føler mig helt tilpas i det 🙈

 • Reply
  GARDEROBEREGNSKAB: OKTOBER SHOPPING – Meri Meri
  3. november 2022 at 11:03

  […] over garderobeforbruget den forgangne måned. Og jeg har besindet mig. Især sammenlignet med mit september garderoberegnskab, der stod mig i knap 5000kr. I løbet af oktober er nemlig blot to ting flyttet ind. Et par lækre […]

Kommenter