I garderoben Livet som mor

MENS VI VENTER

27. marts 2021

Jeg er efterhånden bare få dage fra min termin med lillesøster, og min tålmodighed er sat seriøst på prøve. Har i det stille tænkt, at jeg i hvert fald ikke kom til at gå over tid. For det gør man da ikke som andengangsfødende? Slet ikke med tanke på, at jeg også fødte Nola nogle uger før tid? Well, der er intet der tyder på, at jeg skulle være på vej i fødsel, så jeg prøver at indstille mig på, at ventetiden skal vare lidt endnu, men jeg synes godt nok det er svært at være i. Det der med ikke rigtig at lægge planer og tænke længere end én dag ad gangen, dels fordi vi med corona ikke vil tage unødig risiko for eksponering, hvis nu fødsel er lige oppe over, og dels fordi det bare er svært at lægge planer, når man netop ikke ved, om vi få dage fra her står med en baby. Eller om der endnu skal gå nogle uger. Hvilket føles som evigheder på dette stadie.

Nu står vi over for en 10 dage lang påskeferie helt uden planer, og jeg er splittet imellem trangen til at fylde et eller andet rart i kalenderen. En lille intim påskefrokost, en sidste overnatning ude i byen bare Mads og jeg, nå at ses med endnu lidt venner. Vi venter jo alligevel bare. På den anden side har jeg også lidt lyst til at fortsætte navlepilleriet herhjemme i barselsboblen, fordi det også føles trygt at være i egne rammer og uden udefrakommende faktorer at forholde sig til, hvis nu jeg går i fødsel. Hvilket jeg jo håber på!

Ventetiden er jo i sidste ende helt og aldeles ude af mine hænder, så til en start tænker jeg, at det må være noget med at gøre lidt ekstra ud af dagene herhjemme. Få dem til at føles som rigtig påskeferie. Måske I har gode ideer til, hvordan jeg får det bedste ud af den kommende ventetid? Magiske mirakelkure til at overkomme utålmodigheden over endnu ikke at have født? I så fald, del hjertens gerne ♥

  • Reply
    Julie
    27. marts 2021 at 20:22

    Altså. Jeg fødte Augusta 1,5 uge før tid. Og gik 6 dage over med Oswald. Så. Det har ikke altid noget at sige 😅 MEN få Nola passet. Måske tanken om, at hun er placeret et dejligt sted, gør at din krop slapper af og er klar 💫

    • Reply
      Line Schjelde
      28. marts 2021 at 8:15

      Hahah nej, det må jeg jo også sande. Ingen graviditeter er ens, ligesom det er noget med, at ingen børn er det. Hvilket vel sagtens bliver den næste lektie jeg skal igennem 😉
      Det er en god ide det med at få Nola passet for at have en dag med ultimativ ro, og vi har faktisk planlagt en farmor/farfar dag med hende på tirsdag, hvor jeg alligevel skal til jordemoder, så der må lillesøster da gerne komme 😍

Kommenter