Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

22. marts 2021
II Ægte forårsfornemmelser med vinduer på vid gab og en anledning til lufte dyner, mens kastede blødt og varmt lys af sig. Bliver glad helt ind i sjælen over sådan nogle stunder II

Glædelig mandag, fine jer! Mon solen også skinner, hvor I er? Det håber jeg! For uanset hvad man kan mene om mandage, hjælpes de altså altid godt på vej, når solen luner, som den gør over København i dag.

Jeg har ikke haft den mest effektive mandag så langt. Ikke at jeg nødvendigvis behøver have det her i barselsboblen, men jeg har nu alligevel en del hængepartier på to-do listen, jeg havde tænkt mig at få klaret i dag, ovenpå en weekend der ganske belejligt mest af alt er blevet brugt på at være tilstede i nuet og bare nusse rundt i vores lille trekløver. En deadline til en kunde, lidt blogarbejde, indkøb, støvsugning og gulvvask, inden jeg havde planer om at hente Nola lidt tidligere end vanligt, fordi det altid er givet godt ud for hendes humør om mandagen også. Nuvel, jeg når det jeg når – den øvelse er nok uanset meget god at få frisket op her på nippet til snart at få en baby i armene, og jeg derfra igen totalt er underlagt hendes rytme og behov fremfor mine egne. Det er i øvrigt stadig en lige skør tanke det med, at lillesøster kan komme i morgen, såvel som der endnu kan være nogle uger igen, og jeg prøver lidt at gå til hver dag med ekstra meget selvomsorg og nærvær over for Nola.

Det var derfor også overskrifterne i den forgangne uge, hvor vi altså skruede gevaldigt ned for aktivitetsniveauet og i stedet gjorde os umage med at finde lykken i ventetiden. Samme mål har jeg for denne uge.

II Hvad mit hjerte er fuldt af ♥ Glæder mig så uendeligt til vi skal møde lillesøster, men endnu mest glæder jeg mig til at se det tætte bånd, Nola og hende forhåbentlig får til hinanden II
II Julen varer lige til påske, ikke? Således har jeg købt årets første stykke julepynt. Den smukkeste håndlavede juleklokke fra Ditte Degn. Længe har jeg sukket efter den, og nu lykkedes det mig endelig at få fingrene i en af de eftertragtede klokker. En skam påsken snart er over os, og der derefter er længe til det er tid at pynte op til jul igen II
II Blomsterlykke i fuld flor. Hos Blomsterskuret på Værnedamsvej, som det er umuligt for mig at gå tomhændet fra II
II #waitinggame … heldigvis er det ok at vente, når tiden forsødes med solstunder på en stille trappesten II
II En lille opgradering på badeværelset, som gjorde godt. Vores nye vasketøjskurv fra Søstrene Grene, der har erstattet den gamle og gulnede lærredspose vi før havde til vasketøj (den bruger vi nu som inderpose i fletkurven i stedet) II
II Bedste afslutning på ugen. Søndagsis med de her to! II

    Kommenter