Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

29. marts 2021
II Bedste morgenmad, opskriften her, hvis man gerne vil godt fra start på dagen II

Mon I også holder påskeferie? Eller ruller hverdagen et par dage endnu hos jer, inden fridagene sætter ind? Her står den på påskeferie for mit og Nolas vedkommende, mens Mads arbejder i dag, og derefter på halvt blus de næste par dage. Og for at være ærlig har jeg måske en lille my fortrudt, at jeg holder Nola hjemme alle tre dage inden påsken fremfor at give hende nogle korte dage i vuggestuen, som for vores vedkommende holder åbent. Må man godt sige det højt? Det er altså ikke for sjov at være alene med en krudtugle i den alder, og slet ikke når man er højgravid og således ikke har helt samme energi – eller fysik – at lægge for dagen længere. Således er morgenen og formiddagen indtil nu gået med at holde Nola aktiveret og underholdt, alt imens jeg har forsøgt at undgå alt for mange plukkeveer undervejs.

Nu sover hun middagslur (gudskelov at dén stadig er en del af hendes rytme) og jeg håber på et par gode timer i mit eget selskab, inden vi kører på igen. I morgen har hun heldigvis en hyggedag med farmor og farmor, mens Mads og jeg spiser en god frokost og har tid hos jordemoder, og så er det ellers bare onsdag, Nola og jeg skal finde på noget at tage os til, inden påskeferien sætter ind for fuld kraft for hele vores trekløver. Holder lige vejret indtil da …

Således føltes sidste uge lidt som min sidste barsels(ferie)uge, hvor jeg endnu kun havde mig selv at forholde mig til, og heldigvis havde den ret meget godhed at byde på.

II Elsker især vores stue når den er badet i gyldne solstråler som her, og får hele rummet til at føles som en blid sommerdag II
II Fuld forplejning i hjemme-spaen. Nola ved godt hvordan man lever sit bedste liv. Overvejer lidt om man skulle gøre hende kunsten efter og se sit snit til at en tur i badekarret, men jeg er ikke sikker på, jeg nogensinde ville komme op igen … II
II Et hyggeligt projekt med at indfarve nye knager med kaffe. Nu glæder jeg mig bare til min far kommer forbi på torsdag, og hjælper med at få sat dem op, så vi kan komme i mål med vores nye garderobeløsning II
II Drømmemiddag at gå på weekend på; straciatella med stenbiderrogn og cacio e pepe på hjemmelavet pasta II
II Dele-delle fra slagteren i Tullinsgade (eller frikadelle-manden som Nola kalder ham) med min mindste bedste ven efter vuggestue. Sådan en stund jeg vil tage med mig og værne om, til når lillesøster lige om lidt kommer, og for en stund kommer til at stjæle tid fra nogle af alle ‘Mor og Nola-stunderne’.
II Indrømmet, jeg har mere end en enkelt gang i dag drømt mig tilbage til den her stille søndagsstund med dyner, magasin og snacks i sengen II

    Kommenter