Hverdagsliv

MINE JANUAR PLANER

3. januar 2021

Først og fremmest, rigtig hjertelig velkommen til bloggen i sine nye klæder. Jeg har glædet mig så uendeligt meget til at vise den frem for jer, og nu er den endelig klar til, at jeg kan dele. Dagen har været længe undervejs, helt tilbage siden juni hvor jeg skrev under på min nye samarbejdsaftale med Buzzanova, som fremover vil være det bureau, der repræsenterer mig og mine kommercielle samarbejder. For mig betyder skiftet fra Bloggers Delight til Buzzanova, at jeg får et tættere samarbejde med min agent om, hvad retning jeg ønsker at gå med bloggen, hvilket igen giver mig mulighed for at målrette mine samarbejder mere. Jeg bliver fri for forstyrrende bannerannoncer på min blog, som længe har irriteret mig visuelt, og så har jeg altså fået anledning til at friske bloggen op i nye fine farver og et udtryk der bedre afspejler mit univers. Og sidstnævnte – det nye design – er i første omgang den forandring I nok kommer til at mærke mest til, men over de kommende måneder håber jeg også I vil opleve, at indholdet herinde bliver strammet op med mere fokus på indhold der giver en reel værdi (fx guides og anbefalinger), anledning til flere erfaringsudvekslinger og flere personlige emner.

Jeg glæder mig til for alvor at komme igang og timingen med årsskiftet kunne ikke være bedre. Nyt år, ny blog. 2021 lad os så komme i gang.

I januar glæder jeg mig til:

 • Finpudse den nye blog og komme godt fra start med den nye retning, jeg håber på.
 • At gøre mig umage med at finde på små hverdagsafbræk der kan kaste lidt lys over en ellers lang og mørk måned. Det føles endnu mere nødvendigt nu hvor corona besværliggør de fleste planer. Jeg tænker weekendudflugter i det fri med selskab fra gode venner, hjemmedates når Nola er puttet, og ting i den dur.
 • Tre uger med onsdagsfridage hvor jeg skal gøre noget godt bare for mig. En god frokost derhjemme, hjemmespa eller bare en dag på sofaen med en serie, hvis det er det dagsformen er til på dagen.

Jeg vil se, lytte og læse:

 • “33” på YouSee, den nye sæson af “Modern Family” på Netflix, og anden sæson af “Virgin River”, ligeledes på Netflix, som er blevet en hyggelig lille virkelighedsflugt for mig. Efter nogle sløve måneder på den front, er der dejligt meget godt nyt at streame for tiden, hvilket passer mit januarlune glimrende.
 • Jeg vil udforske Maribou State, som jeg først for nyligt stiftede bekendtskab med i nytårsudgaven af Kender Du Typen, hvor hovedpersonen spillede den elektroniske duo til sit nytårsselskab. Lyden er virkelig behagelig og vil fungere som glimrende baggrundskulisse til hjemmearbejdsdagene, som januar desværre tegner til at blive fyldt med.
 • Min læsepause er desværre endt med at gribe om sig, og jeg er gået helt i stå med skønlitteraturen, hvorfor jeg stadig har Nikoline Werdelins Hvordan Man Redder En Lemming på læselisten. Måske denne måned bliver måneden, hvor jeg kommer igang?

Jeg vil spise:

 • Mindst to middage fra nogle af vores favoritrestauranter, som igen må holde sig kørende med takeaway. Dem vil jeg gerne endnu engang sende en håndsrækning til i en tid, hvor de kæmper.
 • Årets første fastelavnsbolle, som man plejer at kunne være heldig at opstøve de første af i løbet af januar.

Jeg vil købe:

 • Jeg er stadig ret mættet ovenpå decemberforbruget og alle de mange lækre gaver der ventede mig under juletræet, så min plan er blot at nyde de mange nyerhvervelser. Lade dem finde sig til rette i garderoben, og så ellers spare pengene til de investeringer til lillesøster, vi så småt skal til at gøre os.

Jeg vil gøre mig umage med:

 • At nyden den sidste tid vi har bare os tre inden lillesøster kommer. Værne om den og sørge for at fylde Nola op på alt det nærvær og nydning vi kan, inden alting for en stund bliver vendt på hovedet indtil vi alle finder os til rette i vores nye familieliv.
 • Redebyggeriet for lillesøster. I modsætning til med Nola er jeg slet ikke gået igang med nogle former for forberedelse endnu, og jeg vil gerne gøre det til en lige så hyggelig og ustresset ting som med sidste graviditet, så jeg pønser på at startet lidt nu, så jeg har tid at gøre mig umage med det.
 • Reply
  Louise Herby
  3. januar 2021 at 23:50

  Kære Line
  Godt nytår! Og kæmpe stort tillykke med din “nye” blog. Hvor er det bare blevet mega lækkert! 😍 Jeg skiftede selv blognavn, domæne og design for kort tid siden, og det har været så rart. Jeg er vild med, du har sagt nej tak til muren af reklamer, som bare støjer.. Jeg er lidt i tvivl, om jeg skal ændre mit link til dig på min læseliste til meri-meri eller beholde merimeri? Jeg kan se, begge domæner virker..
  On another note. Hvor ser du bare flot ud. Jeg er vild med kjolen 🙂
  Kh. Louise

 • Reply
  Emilie
  4. januar 2021 at 14:29

  Selvom jeg godt kunne lide “hvordan man redder en lemming” var jeg også ved at gå kold på den. Jeg lyttede den færdig, men ellers prøver jeg at lade være med at pligt-læse bøger færdige. Nogle gange skal man bare gå videre til noget nyt i stedet. Jeg kan ikke huske, om du har læst meter i sekundet, men den kunne være et godt bud (den er så sjov!). eller Tour de chambre af Tine Høeg eller Til min søster af Dy Plambeck…

 • Reply
  Ida
  5. januar 2021 at 20:26

  Tillykke med den nye hjemmeside! Den er blevet knald flot 🙂

  • Reply
   Line Schjelde
   7. januar 2021 at 13:00

   Tusind tak Ida, det er jeg så ualmindeligt glad for at høre du synes! Har virkelig også glædet mig til at vise den frem!

Kommenter