Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

26. juni 2017

Endnu en uge er lagt bag os, men inden jeg helt overgiver mig til den nye, der er over os, er det tid til den bedste mandagstradition; tilbageblikket på nogle af den forgangne uges rareste små billedglimt. Sidste uge var lidt turbulent med aftaler både mandag, onsdag, torsdag og fredag, og selvom hver og en af aftalerne bød på rar tid med god mennesker, så kunne jeg også mærke, da vi så småt nærmede os weekenden, at jeg trængte til at puste ud og sætte tempoet lidt ned. Så det gjorde jeg. Hev en weekend ud af kalenderen til at lave nærmest ingenting. Og det var så skønt. Ikke mindst fordi jeg så også havde tid at fordøje og værdsætte alle de gode ting, som sidste uge bød på.

img_2309II Jeg startede ugen med at indvie mine nye seje sneakers fra Asics. Billedet her minder mig lidt om ‘Lille Lise’ sangen, hvor jeg ligesom Lise tydeligvis er så glad for sine sko, at jeg nærmest sov med dem om natten. Eller i hvert fald spankulerede rundt i dem indenfor en hel aften, haha II

img_2315

II Torsdag var jeg ude med en flok gamle kolleger var der PR-bureau, jeg arbejdede på, inden jeg skiftede til momondo. Og udover gensynet med søde kolleger, var aftenens højdepunkt klart den softice buffet, som man kan få hos Honey. Behøver jeg sige andet end at man kan få hindbærsnitte på toppen? SÅ lækkert, og jeg ærgrer mig stadig lidt over, at det kun lykkedes mig at klemme to softice ned II 

img_2323II Fredag droppede Drake nyt nummer, som blev releaset i forbindelse med Louis Vuitton’s modeshow. Nummeret røg direkte til tops på min playliste, og jeg har nærmest ikke lyttet til andet resten af weekenden II

img_2332II Med en weekend uden planer var der også tid at gøre lidt ekstra ud af selvforkælelsen, og til sådan et formål er jeg altså særligt glad for den lille følelse af hjemmespa, som jeg har fået indrettet mig med på badeværelset takket være denne 79kroners reol fra IKEA II

img_2338II Verdens bedste Nicecream-bowl, som kan redde selv en regnvejrslørdag II

img_2342II Weekendens bedste investering var et Scrabble spil, som der lader til at være gået helt mode i igen. I hvert fald fik begge de af mine veninder, som jeg var til fødselsdag hos i sidste weekend, Scrabble i gave, og nu er vi altså også røget med på bøljen. Det blev indviet lørdag aften, hvor det blev akkompagneret af popcorn, te og dyner på stuegulvet. Fornøjelsen blev kun bedre af at jeg vandt. Hvilket jeg selvfølgelig ikke er typen, der går op i. Sådan da. II

img_2347II Måske nogen af jer husker, at jeg for lidt tid siden skrev og spurgte til råds om, hvorvidt vi skulle skille os af med vores bambusbord til fordel for noget andet, fx et marmorbord. De fleste af jer stemte for at beholde bordet, og efter at jeg igår flyttede lidt om på det stilleben, vi har arrangeret på bordet, genfandt jeg lidt af forelskelsen til bordet igen. Så indtil videre får det lov at blive II

    Kommenter