Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

11. december 2017

Godmorgen venner og glædelig 11. december. Anden sidste mandag morgen inden juleferien, det er da en meget rar tanke hva’? Er I egentlig så heldige at have lang juleferie i år, eller er der nogle af jer, der ligesom mig skal arbejde mellem jul og nytår? Jeg blev enig med mig selv om, at det næsten ikke var værd at bruge feriedage på at holde fri, nu julen trods alt falder ganske okay i år. Og ok, fordi jeg også lige har haft 17 dages ferie, så jeg er nok ikke den, der står først i køen over de ferietrængende, haha. 

Jeg er stået op til begyndelsen på en virkelig rar uge. Mads kommer hjem i aften, og selvom det bare har været tre dage, så glæder jeg mig til at have ham hjemme igen. I morgen har jeg juledate med min veninde Charlotte, hvor vi går all-in på julehyggen, når vi sammen skal pakke julegaver ind. Onsdag fortsætter julehyggen, hvor to hold venner kommer til gløgg og æbleskiver, fredag er det årets julefrokost med arbejde, og sørme om det ikke lykkedes mig at få fingrene i den her kjole. Jeg skal hente den i pakkeboksen i dag, og kryds lige fingre for, at den fungerer, for jeg har ikke lige overvejet et alternativ, ahem. Lørdag skal jeg julehygge med min veninde Camilla. Og søndag? Der tænker jeg, at jeg skal holde julefilms maraton med Mads. Med andre ord har jeg en uge foran mig, hvor jeg har planer om at tage lidt revanche fra sidste uge, som foregik lidt på halvt blus pga jetlag. Lidt rare billedglimt er det dog blevet til, så dem starter jeg lige ugen på at sende en kærlig tanke tilbage til.

vsco-photo-5II Sidste uge udnyttede vi, at vi alligevel vågner ret tidligt, og lavede derfor et par smoothiebowls til morgenmad, som altså stadig er en favorit. Godt for øjnene og godt for maven. Mmmm!

Vi blender frosne skovbær sammen med yoghurt naturel, frisk ingefær og lidt havregryn, og så topper vi med banan, ristede kokosflager, jordbærd og hjemmelavet granola II

vsco-photo-3II I sidste uge kunne jeg også konkludere, at jeg altså lige er blevet 10% mere vild med vores soveværelse, efter vi har fået det her gulvtæppe fra Bloomingville fundet hos moodings.com. Elsker følelsen af at sætte tæerne ned på et vamset gulvtæppe som det første om morgenen II

vsco-photo-1II Decembermorgener er altså noget ganske særligt <3 II

vsco-photo-6II Det er ikke julemad det hele, og i onsdags havde jeg madklub med mine veninder Maj og Christina, hvor menuen stod på friske forårsruller. Og ok, churros til dessert. Vi er jo ikke fanatikere, haha II

vsco-photo-4II En af de ubetinget pæneste butikker i København; Stilleben. Åh, jeg kunne snildt købe mig fattig derinde II

vsco-photo-2II Selvom Mads ikke var hjemme igår, havde han alligevel gemt en adventspakke til mig under juletræet, og den bestod af de fineste tallerkner fra HAY. Den dybe blå tallerken her og den grønne her. Hvad Mads nok ikke har indset er, at det betyder, at jeg nu kommer til at samle på et nyt stel, haha II

vsco-photo-1-1II Søndagsfodbad i badekåbe som en perfekt afslutning på en dejligt afslappende weekend II

 • Reply
  Marie
  11. december 2017 at 8:55

  Ser ut som du har hatt en fantastisk fin uke! Og dere har det så fint og koselig hjemme! Ha en god uke <3

  • Reply
   merimeri
   11. december 2017 at 9:31

   December bringer altid en masse hygge med sig 🙂 Tak fine Marie, håber også dere får en deilig uke <3

 • Reply
  Kirstine
  15. december 2017 at 11:19

  Så stemningsfuldt, Line! Det ser så dejligt ud. Håber denne uge er lige så god <3 Jeg er vild med tæppet – overvejer lidt om jeg skal have et herhjemme

  • Reply
   merimeri
   20. december 2017 at 19:50

   Hvor er du sød Kirstine, TAK <3 Til gengæld er ugen her lidt af en kontrast til den sidste, eftersom jeg har ligget syg siden i mandags – men med juleferie forude og juleaften som kulmination på ugen søndag, så tænker jeg, at denne uge også skal ende med at blive helt okay alligevel! Åh ja tæppet, det er vi simpelthen også så glade for, og jeg kan kun anbefale det. Måske du ovenikøbet kan være heldig at finde det med lidt rabat i januar 🙂 Klem til dig

Kommenter