I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: NOVEMBER SHOPPING

10. december 2017

shopperegnskab-novemberII 1 UNIQLO CASHMERE JUMPER II 2 ASOS PRIKKET KJOLE II 3 UNIQLO CASHMERE JUMPER II 4 HOLISTIC SILK SOVEMASKE II 5 NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II 6 ZARA NEDERDEL II 7 UNIQLO MERINOULDS JUMPER II 8 UNIQLO CASHMERE CARDIGAN II

Den der alenehjemme aften igår? Den endte faktisk med at være helt okay. Jeg så Krummerne 2, som altså er en ret hyggelig julefilm, og lavede en beskidt flødepasta. Allerede der var min aften foran på point. Aftenen fortsatte med julefilm på Netflix, inden trætheden overmandede mig og jeg trissede i seng, for at sove til klokken 7 i morges. Det er i øvrigt det længste jeg har sovet, siden vi kom hjem fra Hong Kong sidste weekend. 

Jeg har brugt morgenen på på at lave shopperegnskab for november, åbne adventspakker fra henholdsvis min mor og Mads … og så har jeg spist resterne af den bland selv slik jeg havde til overs fra igår som morgenmad. Godt jeg er kun er alene hjemme indtil i morgen, for jeg er tydeligvis ikke voksen nok til at adminstrere den slags, haha. 

Nåh men det var novembershopperegnskabet, som indlægget her, skulle handle om. En måned, hvor ni nye ting er flyttet ind,  hvilket er lidt mere end en typisk måned, men størstedelen har været ferieshopping, og eftersom visakortet altid sidder lidt løsere på en ferie, så er jeg ikke overrasket. I alt er shoppingen løbet op i 3754kr, hvilket jeg ikke synes, er galt, eftersom det inkluderer tre cashmerebluser, to merinouldsjumpere og et par nye sneakers, som alle er ting, der nemt kunne være løbet op i det dobbelte. 

Den prikkede sommerkjole fra asos falder lidt uden for samlingen af strik, men jeg manglede lidt sommertøj inden ferien, og denne endte med at være et ret godt køb både til de dage, vi havde på stranden, men fungerede også fint med en tshirt under til aftenerne. Alt i alt er jeg glad for hvert og et af købene, men mine nye sneakers, de to cashmere v necks og nederdelen fra Zara har indtil videre været de bedste køb, og er allerede flittigt i brug.

 • Reply
  Ida
  10. december 2017 at 11:02

  Sikke nogle fine køb du har gjort dig. Jeg er kæmpe fan af UNIQLO og håber de åbner butik i København på et tidspunkt 🙂

  • Reply
   merimeri
   10. december 2017 at 21:48

   Hørt! Forstår heller ikke, at Uniqlo ikke allerede er kommet til Norden, for man skulle tro, at en butik med basisvarer i god kvalitet og til billige penge ville have ret kronede dage her. Samme med Primark. Sådan en kunne der også godt tage at komme til Kbh, nu vi er igang med ønskesedlen 😉

Kommenter