Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

2. juli 2019

Jeg har sat mig til rette på min aller yndlingsgade i København – Værnedamsvej – hvis franske fornemmelse altid for en stund får mig til at glemme, at postnummeret hører til Vesterbro og ikke et arondissement i Paris. Åh Paris. Det er et år siden, jeg var der sidst. Med konstante plukveer og alt andet end den Pariser-begejstring, jeg plejer at gribe byen an med, så på denne grå og blæsende tirsdag sidder jeg lige og drømmer mig 1200 kilometer sydpå. Til lune croissanter og luftige macarons. Til kys ved Tuileries og falafler i Marais. Nuvel, jeg har fået en croissant til min formiddagste på Granola, og lidt har vel også ret. Har du til gengæld en mere nær udsigt til Paris, end jeg har, så husk at tjekke mine femten favoritter i Paris ud. 

Nola har sin første halve dag i vuggestue i dag, og således har jeg haft en hel halv dag til mig selv og mine gøremål. Jeg er startet dagen med et kaffemøde med min søde community manager fra Bloggers Delight, og nu er jeg overladt til mig selv og mine skriverier den næste times tid, inden jeg cykler ned og henter min lille vuggestueskrubbe hjem igen. Indkøringen går heldigvis stadig godt, og jeg nyder faktisk, at have de her timer for mig selv, ligesom jeg ved, at Nola stornyder underholdningen i vuggestuen. Jeg er fuld af respekt for dem, der vælger at hjemmepasse, men jeg kan godt mærke, at jeg ikke længere er tilstrækkelig underholdning til at holde Nola aktiveret en hel dag, og så er det altså guld værd med et pasningstilbud, der byder på både legekammerater og hjertevarme pædagoger. 

Nu mit mandagsskriv gik med mine rare planer for juli, vil jeg istedet benytte dagen i dag til at sende jer en tur tilbage til mine favoritglimt fra den forgangne uge. En uge der bød på gode sommerstunder både i eget og andres selskab, på genbrugsguld og en ny guilty pleasure. Følg med … 

II I kælderen på ejendommen ved siden af vores ligger Anker Chokolade. Og er I klar over, hvor fristende det er at have en “chokoladefabrik” som nabo? Fristende! Og fristelsen er ikke blevet mindre af, at jeg har fundet ud af, at de har isflødeboller. Fredag aften, alene hjemme med Nola, måtte jeg give efter for fristelsen, og hold.nu.op. den var god. Sprød mørk chokolade, vaniljeskum, marcipanbund og så en blød kerne af passionsis. Min nye guilty pleasure! II

II Dyb koncentration og hænderne solidt placeret hos morbror Lasse, som snuppede en eftermiddagsfridag sammen med os i sidste uge. Hele min familie bor stadig på Sydsjælland, hvor jeg er født og opvokset, men hvor ville jeg dog ønske, at de var lidt tættere på, så vi kunne have flere små hverdagsstunder som disse med Nola II

II Når jeg er i vores gård, runder jeg altid lige skuret til storskrald. Det er sket før, at jeg har været heldig. Fx med mit marmorsidebord, som til dato stadig er mit bedste skraldefund. Og i torsdags var en af de dage. Hvor en nabo havde stillet den fineste, retro børnestol til skrald. Det tog mig ikke mange sekunder at have den med op i lejligheden, hvor den nu pynter fint på Nolas værelse. Stadig lidt uafklaret om, hvorvidt jeg skal beholde den som den er, eller male den i en fin farve, fx varm beige. Vi for se II

II Mødregruppe meetup med mænd og børn under skyggen af et træ i Skydebanehaven. Mindede mig om, hvor heldig jeg har været med min mødregruppe, for tænk sig, at vi er endt med så god kemi, når man tænker på, at eneste fællesnævner ellers er, at vi tilfældigvis har fået børn inden for en uges mellemrum og bor på en adresse nær hinanden II

II Når køleskabsresterne er on point, og sikrer dig både lækkert charcuteri tilovers fra mødregruppe reunion og cremet pasta. Såklart et billede værdigt. II

II Mit lille menneske. Mit hjerte. En lettere skeptisk vandhund, mere optaget af menneskene omkring hende end af vandet. Jeg elsker, hvordan man opdager verden påny, når man ser den gennem sine børn II

 • Reply
  Astrid
  2. juli 2019 at 18:37

  Jeg har en anelse svært ved ikke at lade mig friste af de fine kager du deler her og på instagram.. så da jeg igår cyklede ned ad Jagtvej måtte jeg selvfølgelig lige ind forbi Anker chokolade og have isflødeboller med hjem. Mmh!

  • Reply
   merimeri
   3. juli 2019 at 20:36

   Åh, nu bliver jeg helt isflødebolle lækkersulten … de var gode ikke? 😉

   • Reply
    Astrid
    3. juli 2019 at 23:57

    De var hammer gode – favoritten er helt sikkert den mørke med passionsfrugt!

    • Reply
     merimeri
     15. juli 2019 at 12:04

     Mmmm, også min Astrid. Så god jo!

  • Reply
   Nanna Sødal
   12. juli 2019 at 12:54

   Må jeg spørge hvor den fine plakat er fra? Den brune smiley med kys mund. Bare et vildt fint billede. Venter selv barn til februar og bygger lidt rede herhjemme.. ☺️

Kommenter