Boligindretning

MOODBOARD TIL MINI MAKEOVER AF STUE

4. oktober 2022

Det har rumsteret hos os noget tid. Tanken om at gøre udtrykket i vores stue lidt mere roligt og enkelt. Vi har taget små skridt i retningen allerede, som da vi malede væggene i farven Space fra Jotun, og fik vores store reol i egetræ fra Tylko. Men vi gad godt gå det sidste af vejen. Med en sofa i en lysere farve, drømmelænestolen og et nyt bord i stedet for vores sofabord i bambus. Sidstnævnte har tjent os virkelig godt i over 10 år, men jeg føler mig efterhånden også lidt færdig med den sommerhus vibe, bambusmøbler nemt giver. Så vi pønser på at skifte det ud. Til et i et endnu mere tidløst materiale som marmor eller eg. Førstnævnte er jeg lidt betænkelig ved i forhold til de mange skjolder, jeg ikke gider gå at bekymre mig for, og sidstnævnte kan jeg ikke helt beslutte mig for bliver for meget tone-i-tone, når vi også har den store vægreol i eg.

I første omgang har jeg prøvet at visualisere vores drømme for stuen i et moodboard. Det er sådan en rar måde for mig at spore mig ind på, hvordan de forskellige elementer vil spille ind i hinanden, inden vi eventuelt giver efter og køber nyt.

Som jeg kigger på moodboardet her, føler jeg mig dog ret bekræftet i, at ideerne vi har, er den rigtige vej at gå. For jeg synes virkelig det er et pænt, enkelt og rart udtryk, tingene tilsammen giver.

Hvad synes I? Og har I gode ideer til pæne sofaborde der kunne matche vores indretning, så tip endelig.

Links til moodboard:

 • Reply
  Isabel
  8. oktober 2022 at 12:09

  Sikke et smukt moodboard og som altid til stor inspiration. Vi har selv haft kig på et nyt sofabord i marmor eller eg, især WabiSabi Nordics Birk eller Konkylie; eller Androgyne fra Menu. Vi har dog samme bekymringer som jer, så det bliver nok først når tumlingen er lidt større 😉

  • Reply
   Line Schjelde
   9. oktober 2022 at 15:53

   Jeg har også kigget meget på WabiSabis Nordic, som jo er SÅ smukt, men jeg er nået frem til, at jeg simpelthen ikke tør de skarpe kanter med små børn 😔

Kommenter