outfit inspiration

BUSINESS CASUAL

15. november 2016

day-plongy-laederbukserII 1 H&M CASHMERE STRIK II 2 DAY PLONGY LÆDER TIGHTS II 3 PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II 4 OTHER STORIES RUSKINDSSTØVLER II

Vækkeuret ringede ubarmhjertigt tidligt klokken 5.40 idag, da jeg skal nå et morgenfly til Stockholm. Skal op og mødes med nogle af de medier, som er vigtige for momondo i Sverige, og jeg glæder mig gevaldigt til et gensyn med byen, der i den grad begejstrede mig tilbage i juli, hvor jeg havde fornøjelsen af den første gang. Måske I også fik læst min Stockholm guide tilbage dengang? Ellers er den et kig værd.

Dagen byder på en række uformelle møder, og til sådan en dag, ville jeg ønske, at jeg kunne iføre mig outfittet her, som er både pænt og behageligt uden at blive kedeligt. Tænker det ville være ret perfekt til en (kold, brrr) dag på farten. Og stretchen i læderbukserne ville stadig efterlade plads til en kanelbulle eller to, hvilket afgjort ikke er noget ligegyldigt kriterie, haha. I morgen tidlig går turen videre til Oslo, hvor jeg snupper endnu en dag i møder med norske journalister, inden jeg igen sætter kurs mod København i morgen aften. Garanteret ret træt, men uden tvivl ovenud begejstret for, at jeg har et arbejde der giver mig mulighed for at rejse ud i verden på en helt almindelig tirsdag.

Hav en herlig dag, venner!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  15. november 2016 at 11:37

  Så fint et sæt og vildt fede farvesammensætninger, som jeg virkelig er fan af :-).

  God tur til Stockholm 🙂

  • Reply
   merimeri
   17. november 2016 at 19:06

   Tusind tak søde Katrine!
   Jeg synes også, at kombinationen af sort, mørkeblå og bordeaux er overraskende fin sammen.

 • Reply
  kathrine
  15. november 2016 at 22:13

  Synes virkelig støvlerne er super fine, og smukke! :).

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   merimeri
   17. november 2016 at 19:07

   Jeg kunne ikke være mere enig! Tror jeg må hen og prøve dem i weekenden – har heller ikke rigtig kunne få dem ud af hovedet siden jeg lavede dette indlæg forleden 😉

Kommenter