outfit inspiration

I WANNA WEAR // MONDAY BLUES

19. oktober 2015

outfit-knitted-jumperII 1. FILIPPA K KNITTED JUMPER II 2. ANNI LU BRACELETS II 3. MARIE NASEMANN X ADAX SHOULDER BAG II 4. FILIPPA K CROPPED WOOL SLACKS II 5. OTHER STORIES LEATHER LOAFERS II

På sådan en råkold mandag morgen har jeg lyst til at gemme mig væk i bløde garderobefavoritter. Gerne á la outfittet her, som er indbegrebet af et Line-outfit.

Som I måske har set på min instagram og snapchat, så sneg min kæreste og jeg os igår til Snekkersten, hvor vi tjekkede ind på Comwell Borupgaard. Og efter at have brugt det meste af dagen igår iført badekåbe og tøfler, synes et blødt mandagsoutfit endnu mere tiltrængt. Spaopholdet på Comwell er en kandidatgave fra mine forældre og lillebror, og I kan tro, at den er et hit. Omgivelserne er så fine heroppe, maden et kapitel for sig og selvom det bare er en enkelt overnatning, så når man at komme helt ned i gear. Om lidt venter et, efter sigende, overdådigt morgenbord (hotelmorgenmad er den bedste morgenmad!), inden vi tjekker ud og vender tilbage til byen.

Mandag på den absolut rare måde!

  • Reply
    Lullumut
    19. oktober 2015 at 17:42

    Jeg er vild med både armbåndene og tasken 😀
    Der er så hyggeligt. Jeg overnattede der selv for en del år siden, og jeg var på endagsspa med frokost med min veninde i marts. Det kan også anbefales 🙂 Har faktisk lige givet min søster en endagsoplevelse der i fødselsdagsgave i sidste uge 🙂

Kommenter