Hverdagsliv outfit inspiration

SØNDAGSOUTFIT, WEEKENDPLANER OG STATUS PÅ FULDTIDSLIVET

24. januar 2016

ønskeoutfit

II 1 KJÆR KØBENHAVN TEE II 2 BLACK LILY LEATHER SHOPPER II 3 BLACK LILY SKIRT II 4 BLACK LILY LEATER BOOTS II

I dag gad jeg godt holde søndag iført det her outfit. Gode materialer, simpelt og pænt. En sikker vinder med andre ord. Min dag skal forceres i et roligt tempo, ligesom resten af min weekend er blevet det. Udover fredagsbar på job i fredags har jeg nemlig holdt weekenden fri, da den seneste uge har været lidt hektisk med mange præsentationer og møder og en workshop i Helsinki. Dagene har været lange og jeg kunne mærke, at jeg trængte til at trække stikket i weekenden, så det har jeg gjort.

Min kæreste var ude i går, så jeg havde aftenen for mig selv, hvilket blev fejret med bland selv slik, Grace & Frankie på Netflix .. og en 3 timer lang lur på sofaen, haha. Det er mig et under, at jeg overhovedet kunne falde i søvn i nat, men det lykkedes, og nu nyder jeg en stille morgen for mig selv, mens Mads ligger og bobler.

Generelt kan jeg virkelig mærke, hvordan weekenden har fået en ny betydning, efter jeg er blevet færdiguddannet og startet arbejde. Den er ligesom mere hellig og jeg vil helst bruge den på noget mere og andet end tømmermænd, inden mandag morgen igen melder sin ankomst. Den første måned af fuldtidslivet havde jeg faktisk lidt svært ved at forenes med min nye hverdag. Synes det var en svær limbo mellem den lidt forventelige hverdagstrivialitet og weekenden man forsøgte at gøre så begivenhedsrig som muligt.  Nuvel, det var dengang.

Nu har jeg nemlig været hos momondo i tre måneder. TRE måneder, og jeg kan slet ikke begribe, hvor tiden er blevet af. På en og samme tid føles det som igår og alligevel som uendeligt længere væk end blot tre måneder. Og jeg tager det som et godt tegn, at tiden flyver afsted (selvom den egentlig godt måtte sætte farten bare en anelse ned). Jeg er faldet så godt til på arbejdet, og det føles som det helt rigtige sted for mig at være lige nu. Jeg lærer og bliver udfordret hver dag og elsker samtidig at være del af en ung virksomhed hvor stemningen og ånden er helt særlig, sammelignet med andre steder jeg har været. Jeg er med andre ord nu nået dertil, hvor jeg absolut har købt ind på dette nye kapitel i vores liv. Og jeg er helt og aldeles vild med det. Og med min søndag uden tømmermænd.

Reklame. Indlægget indeholder links til produkter, der kan købes i min webshop.

 • Reply
  Ida
  24. januar 2016 at 9:43

  Hvor lyder det bare dejligt, at du er faldet så godt til, hos Momondo 🙂 At være glad for sit arbejde, er noget af det bedste og vigtigste 🙂
  Og så kan jeg godt genkende det med weekenderne, hvor man helst bare vil slappe så meget af som muligt og få så meget ud af dem – uden tømmermænd 🙂

  • Reply
   merimeri
   25. januar 2016 at 8:38

   Jeg kunne ikke være mere enig søde Ida. Med tanke på hvor mange timer af sit liv man bruger på arbejdet, så ville det være virkelig trist, hvis man ikke følte sig tilpas der!

 • Reply
  Karina
  24. januar 2016 at 12:32

  Pæne ting du har fundet 😉

  • Reply
   merimeri
   24. januar 2016 at 17:41

   Er glad for, du også kan lide dem 🙂

 • Reply
  Lullumut
  24. januar 2016 at 13:51

  Det er også så pænt og lækkert et sæt, du har fundet frem 🙂
  Jeg kan sagtens følge dig. Nu har jeg været på arbejdsmarkedet sin november 2008, puha, og jeg ser virkelig frem til gode weekender 🙂 Helst hjemme i mit eget selskab 🙂 Jeg var til 30 års fødselsdag i går og var glad for, jeg tog bilen. Så kan min kæreste hygge sig med sine tømmermænd 😉

  • Reply
   merimeri
   25. januar 2016 at 8:40

   Pyha, det er godt nok også en del år efterhånden. Men kunne godt forestille mig, at det med at se frem til gode, afslappede weekender ikke sådan lige ændrer sig, uanset om man har været kort tid eller mange år på arbejdsmarkedet.

 • Reply
  katrine
  24. januar 2016 at 20:03

  Det havde jeg bestemt ikke noget imod at iklæde mig. Så lækre alle sagerne 🙂

  • Reply
   merimeri
   25. januar 2016 at 8:37

   Nej vel? Jeg kunne også sagtens se outfittet gå til en aften ude .. eller en ganske almindelig januar-mandag for den sags skyld 😉

Kommenter