Hverdagsliv

KALENDERKIG #28

2. juni 2020


Ovenpå vores søndags-mandag igår, nåede jeg frem til, at der nok ikke var nogen skade sket ved, at jeg skubbede ugens kalenderkig frem til i dag istedet. Der var alligevel ikke meget hverdag over i går.

Jeg glæder mig virkelig meget til denne uge, både fordi, et stort projekt, der har taget næsten al min tid de seneste uger på arbejde, kommer ud over rampen, men også fordi lanceringen følges op af en håndfuld fridage. Og dém ser jeg altså frem til. Måske især fordi jeg har taget fri uden Mads og Nola, og jeg drømmer hede drømme om alt det, jeg skal nå, som jeg kun har mig selv og min egen tid at tage højde for. Jeg kan nærmest kun ende med at blive skuffet, haha. Ej jeg må se om jeg ikke lige kan få sat nogle realistiske forventninger til, hvad jeg skal nå på mine fridage, så der også bliver tid til bare at lave ingenting ovenpå en lidt hård tid på arbejdet.

Har I nogle særligt gode planer for ugen, som I glæder jer til?

Mit kalenderkig kommer her.

UGE 23

TIRSDAG

Der bliver fart over feltet med arbejde i dag, hvor jeg skal bruge tiden på at få alt klappet og klart til en vigtig lancering i morgen.

Om eftermiddagen er det lige nu vores plan, at aflevere Nola hos farmor og farfar, når vi har hentet hende fra vuggestue, og derefter sætte kurs med et sommerhuskig. Til trods for at huset først kom på nettet lørdag, har mægler gjort det klart, at interessen er stor, og der er flere købere på banen allerede. Den kamp har vi taget før, og vi giver ikke op på forhånd. Så håber vi bare at huset ikke er solgt, inden vi når derop.

Aftenen skal bruges på arbejde.

ONSDAG

Endnu en dag, hvor jeg forventer, at der bliver mere end almindeligt meget at se til på arbejde. Til gengæld har jeg udsigt til seks dages fri, når jeg i aften kan lukke ned for mailen og klappe computeren sammen.

Mads er ude med nogle venner til aften, så jeg er hjemme sammen med Nola, og har planer om at sætte mig til rette med en bog. Det er alt for længe siden sidst, og jeg har stadig Merete Pryds Helles Folkets Skønhed liggende og vente på mig fra sidste sommer. Måske det skulle være denne sommer, jeg kom igang …

TORSDAG

Tager jeg mig den frihed at holde første feriedag alene hjemme. Mads skal på kontoret, Nola i vuggestuen, og jeg har planer om, at få købt ind til det projekt herhjemme, vi har sat os for at skulle igang med. Mere om det i mit indlæg i morgen.

I aften har vi lokket farmor og farfar til at se efter Nola, mens Mads og jeg har sat et vennepar i stævne til torsdagsdrinks og middag på Baby Babbo.

FREDAG

Har vi i skrivende stund ikke skyggen af planer, og måske vi ender med at holde det sådan, eller også går vi kontra og vil se, om vi ikke kan få et eller andet hyggeligt i stand med nogle venner. Tanken om sommergrill, rosé og gode snakke i gården luner. Vi holder den åben. Som småbørnsfamilie sker det tikke ofte, at vi lykkes med spontane aftaler, men når det er gør, ender det altid som nogle af de bedste stunder. Fri af forventninger og planlægning.

LØRDAG-SØNDAG

Fredagen uden planer følges op af en helt weekend uden planer. Så der skal vi gøre, som vi gør bedst. Hygge med sløve morgenborde uden bagkant, gå ture, en famileløbetur og nusse rundt herhjemme. Vejret ser lige nu ikke ud til at blive alt for spændende i weekenden, så hvis tiden ikke er til udendørssysler, kan vi jo passende gå igang indendøre, og jeg kunne godt bruge en hjælpende hånd til projektet herhjemme, så det tænker jeg, at Mads og jeg nok også vil bruge noget af Nolas middagslur på.

    Kommenter