Hverdagsliv

FREDAGSPOST

16. marts 2018

0200cc932e1742cfdbdf43b3edd15cde

Billede via Pinterest

Det føles altid så rart, at kunne klikke udgiv på mit fredagspost indlæg, for det betyder, at weekenden er lige oppe over. Og den følelse er nu engang rar!

For mit vedkommende byder weekenden på fuldt program, men efter par rolige weekender uden for mange planer, så glæder jeg mig egentlig lidt til at have en weekend med en masse gode planer og aftaler foran mig.  Jeg starter den med en barreklasse i Senses i eftermiddag, og derefter har jeg sat Mads i stævne inde på Lo-Jo’s Social, hvor vi er blevet inviteret ind og prøve deres nye menu. Jeg har været der en gang tidligere i forbindelse med arbejde, og der var jeg ret begejstret, så jeg håber, at deres nye menu kan stå mål med mit gode førstehåndsindtryk. Jeg glæder mig i hvert fald til en kæresteaften ude i byen, mens der bliver sørget godt for os.

Udover fredag eftermiddag, så er lørdag morgen mit absolutte favorittidspunkt på ugen, og mon ikke vi starter dagen med morgenmadshygge og weekendaviser, præcis som vi plejer. Den tradition skal der helst ikke pilles ved. Til frokost skal jeg mødes med en gammel kollega og om aftenen videre til lørdagshygge hos min veninde Kristina, mens Mads holder påskefrokost for hans Champions League klub derhjemme. Søndag snupper jeg endnu en frokost ude i byen, når jeg skal mødes med to veninder på Aamans, og så kan jeg vidst heller ikke forsvare at spendere flere penge af mine lommepenge på mad i løbet af en weekend, haha.

Hvad byder jeres weekend på?

 • Reply
  Katrine Venning
  16. marts 2018 at 16:55

  Lyder som en dejlig weekend du går i møde. For mit vedkommende står den på god fredags mad, med snolder i sofaen med min skønne kæreste. Lørdag og søndag står for mit vedkommende for arbejde begge dage, så ikke så mange aftaler der.
  God fredag aften!

  • Reply
   merimeri
   19. marts 2018 at 7:51

   Åh sejt med sådan en arbejdsweekend Katrine. Jeg håber du alligevel har nået at få ladt batterierne lidt op, så du er klar til endnu en uge – og at du havde en dejlig kæresteaften i fredags! Klem

Kommenter