Hverdagsliv

FREDAGSPOST

16. august 2019

Ah, weekend. Så tæt på nu, at man nærmest kan dufte den liflige duft af langsomme morgenrutiner, weekendvin, og mindre asen og masen end hverdagen byder på. Jeg glæder mig. Stort. Især fordi weekenden for vores vedkommende er lig med tiltrængt ro og overskud til at nå nogle af de ting, der forsvinder mellem hænderne på os i ugens løb.

I aften har vi planer om starte weekenden på den nemme måde. Med tidlig aftensmad på La Neta inden Nola skal hjem og puttes. Og så skal Mads og jeg finde på et eller andet i aften, der ikke (kun) inkluderer, at vi synker ned i sofaen, forstenede til seneste serieafhængighed. I aften skal vi se og høre hinanden. Måske med en spille-aften, som man altid får hyggesnakket sådan over. I morgen skal vi på sommerhusjagt. Ikke nødvendigvis efter konkrete huse, men efter områder at koncentrere vores jagt om. Der er jo så mange steder at kigge på sommerhus, så øvelsen for os er i første omgang at snævre feltet af sommerhusområder ind, så vi forhåbentlig, når økonomien er til for alvor at rykke på sommerhusdrømmen, ved hvor vi allerhelst vil finde et. 

Søndag har jeg en masse forsømt arbejde med bloggen at indhente apropos mit indlæg igår om, hvordan det går med livet tilbage efter barsel. Jeg drømmer om at slå mig et par timer ned på en cafe, hvor jeg altid arbejder mere effektivt end derhjemme, inden jeg vender tilbage og kan være tilstede i at holde søndag med Mads og Nola. 

Og jer? Hvad byder weekenden jer?

Må jeg have lov at komme med et par forslag til, hvad I kunne fylde på programmet? I så fald kommer de her.

 • Hvad med at fejre weekendens komme med et bord på ef af Vesterbro’s nye darlings? Restaurant Tolv har for nylig slået dørene op Enghave Plads, hvor de serverer bæredygtig ukompliceret mad af lokale råvarer. Man får 4 retter for 395kr og Politikens madanmelder har netop givet dem 5 store stjerner. Og de har enkelte ledige borde både i aften og i morgen.
 • Se sæsonfinalen af The Handmaid’s Tale, hvis du endnu har den tilgode. Jeg havde i den grad følelserne ude på tøjet, som jeg så den igår, og klemte nærmest blodet ud af Mads’ hånd i ren spænding. Sååå godt. 
 • Tarantinos Oscar-darling “Once Upon a Time in Hollywood” har endelig haft premiere i de danske biografer, og med weekendens udsigt til regn er det oplagt biografvejr. 
 • Hvis der til gengæld er én god årsag til at trodse det dårlige vejr, er det Copenhagen Pride, der løber af stablen i morgen. Støt op om dagens vigtige budskaber og begiv dig med på festruten fra Frederiksberg Rådhus til Rådhuspladsen.
 • Til de der er lige så keramikbegejstrede, som jeg er det, kan jeg tippe om, at der i morgen er keramikmarked i Absalon fra klokken  10.
 • Reply
  Lullumut
  17. august 2019 at 21:44

  Hvor hyggeligt I er begyndt at kigge efter sommerhus 🙂 Det begyndte vi at snakke om for en måneds tid siden. Vi vil gerne investere lidt, og hvorfor så ikke i et sommerhus. Vi har snakket om Nordsjælland. Bare fordi det er rart ikke at være alt for langt væk. Tænk hvis man glemte yndlings-bamsen eller noget derhjemme.

  • Reply
   merimeri
   21. august 2019 at 9:43

   Oplagt med Nordsjælland. Der er også så mange skønne områder! Glæder mig til at høre om, hvad I ender med.

Kommenter